Pressemeddelelser
Publiceret den: 21-06-2018
Læserbrev

Synes I, at det er ok:

- At kvinder og mænd ikke må sidde sammen ved offentlige arrangementer? At kvinder og mænd/piger og drenge ikke må bade sammen? At kvinder skal sidde bagerst i busserne? At mænd kan gifte sig med små piger? At mænd kan have flere koner? At døtre kan tvangsgiftes? At unge piger ikke må gå på diskoteker?

- At piger skal være religiøst-påklædte allerede fra de er små? At kvinder og mænd siger nej til arbejde grundet deres religiøsitet, men stadig modtager bistandspenge. At mænd ikke vil give hånd til kvinder? At der er vagter ved svømmehaller, biografer, skoler etc. – grundet visse drenges opførsel?

- At en væsentlig del af al kriminalitet her i DK kommer fra en ganske bestemt gruppe mænd? At danskere bliver truet, hvis de besøger visse byer? At politi, brandvæsen, sagsbehandlere, hjemmehjælpere, dommere etc. bliver truet i deres arbejde? At danskere nu er tvunget til at spise religiøst-slagtet mad?

-At der er visse områder, hvor børn ikke længere kan gå alene hjem – selv ved højlys dag? At visse mennesker sætter deres gud højere end vor lovgivning? At folk, der udtrykker kritik af en bestemt religion er nødsaget til at have livvagter? At du selv kan risikere at blive slået ihjel, hvis du kritisere denne religion?

- At vi har lukket mennesker ind i landet, der helt naturligt vil svare ja til de fleste af ovennævnte spørgsmål.

Omvendt vil enhver rettænkende dansker naturligvis svare nej til samtlige af spørgsmålene. Men hvad vil I svare?

For det er jo om nogen jer, der har bidraget til at lukke 700.000 mennesker ind i DK, der for de manges vedkommende sikkert er venlige og fredelige, men agerer diametralt modsat i forhold til os danskere i tankemåde, kultur og adfærd.
De fleste af jer vil sikkert svare, at vi danskere skal tage ”kulturelle” hensyn. Det ord er jo et mantra for jer. Et ord, der frigør både jer og indvandrerne for ethvert ansvar.
Men de danskere, der møder vold, voldtægter, kriminalitet, chikane, dominans og foragt fra disse mennesker,
- hvilke ”kulturelle” hensyn vil I tage til dem - jeres landsmænd, der jo kan være jeres egne familier, venner, bekendte, naboer, arbejdskolleger eller jeres lokale købmand?
Fra en ganske almindelig borger, der intet har mod fremmede - eller deres kultur, blot denne ikke strider mod dansk lovgivning og dansk kultur. Sidstnævnte handler i min optik ikke om frikadeller, men om tolerance, tillid og respekt for hinanden, lov og orden etc. Noget, som er gået ned ad bakke, siden vi åbnede vore grænser for folk, som ikke selv er opvokset med disse værdier.

Peter Qvistgaar
Lilliendalsvej 35
4735 Mern
Kontaktperson:
Peter Qvistgaard
Telefon:23235493
 
Afsender:
Peter Qvistgaard
Lilliendalsvej, 35
4735 Mern
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse