Pressemeddelelser
Publiceret den: 18-06-2018
Der er fuld skrue på Køges byudvikling, ligesom der er mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter på vej rundt omkring på Sjælland. Er du interesseret i at høre mere om projekterne, afholder Building Network en eksklusiv netværkskonference torsdag d. 21. juni 2018 kl. 12.30 på Comwell Køge Strand.

På netværkskonferencen har du mulighed for at komme i dialog med oplægsholdere fra det italienske konsortium og totalentreprenør Itinera S.p.A – CMB Soc. Coop, Region Sjælland, Femern A/S, KLAR Forsyning A/S, Erhvervsakademi Sjælland og Fællesbyg Køge Kyst samt tale med nogle af regionens rådgivere, entreprenører og leverandører.

Spændende konferenceprogram
Konferencen bliver åbnet af rektor for Erhvervsakademi Sjælland, Ulla Skaarup, der vil løfte sløret for planerne for det kommende uddannelsesbyggeri i Campus Køge. Den nye store moderne bygning på 4.800 m2, der efter planen slår dørene op i foråret 2020, har til formål at samle de studerende på Erhvervsakademi Sjælland samt udvide paletten af undervisningstilbud.

Chef for Plan og Anlæg ved KLAR Forsyning A/S, Frands Søbjerg Hansen, vil herefter præsentere konferencedeltagerne for de kommende anlægs-, renoverings- og klimaprojekter, som KLAR Forsyning har på tegnebrættet i Køge, Greve, Solrød og Stevns.

Design Coordination Manager fra Femern A/S, Villads Engstrøm, fortsætter oplægsrækken. Villads Engstrøm er inviteret til at give en status på byggeriet af Femern-bælt tunnelen og de fremrykkede anlægsaktiviteter til knap 400 millioner, som vil blive gennemført i perioden fra 2018 til 2020.

Efter de tre første oplæg vil der traditionen tro være en halv times pause, hvor deltagerne har rig mulighed for at komme i dialog med konferencens oplægsholderne og danne netværk med de øvrige deltagere.
Danmarks højeste træhus

De foreløbige visionstegninger af boligkarrén i varierende højder på Søndre Havn i Køge – Illustration: Arkitektfirmaet Vandkunsten
Efter pausen vil formand for Fællesbyg Køge Kyst, Christian Hansen, fortælle mere om opførelsen af Danmarks højeste træhus, en ny spændende boligkarré i varierende højder, som foreningen påtænker at igangsætte på Søndre Havn i Køge i løbet af 2019. Søndre Havn udgør mere end halvdelen af Køge Kyst-projektet og skal i fremtiden rumme både boliger, kulturtilbud, erhverv og nye rekreative tilbud.
Projektchef for Bygge og Anlæg ved Region Sjælland, Lene Stevnhoved, er inviteret til at give deltagerne et indblik i projekteringen af Sjællands Universitetshospital og de kommende delprojekter, som snart er på vej. Efter planen bliver det færdige universitetshospital indviet i 2022.
Repræsentanter fra det italienske konsortium Itinera S.p.A – CMB Soc. Coop, runder konferencen af med et oplæg om deres planer for udførelsen af det 110.000 m2 store senge- og behandlingsafsnit på Sjællands Universitetshospital. Endvidere vil den italienske totalentreprenør fortælle om de muligheder, der er for at samarbejde med lokale leverandører på det store byggeprojekt til ca. 2.2 milliarder kroner.

Konferencen afsluttes med dagens anden netværkspause, hvor deltagerne igen har mulighed for at netværke og komme i dialog med oplægsholderne.
Kontaktperson:
Mickey Lund
Telefon:93857575
 
Afsender:
Building Network ApS
Blokhusvej 19
2680 Solrød Strand
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse