Pressemeddelelser
Publiceret den: 07-06-2018
Ny bog vil hjælpe læserne med at undgå stress, angst og depression og med at finde ud hvad der gør dem glade.

Camille Hammerichs debutbog, Få dig dog et job! er en selvbiografisk opslagsbog for alle som vil finde ud af hvad der gør dem glade – mange mennesker ved nemlig ikke hvad der gør dem glade, og flere bliver syge af stress, angst og depression.

Allerede i 1997 var der en artikel i The Lancet (et førende medicinsk og videnskabeligt engelsk tidskrift) som belyste den globale stigende kurve for stress, angst og depression fra 1990-2020. Artiklens tabeller viste at antallet af patienter med stress, angst og depression vil overgå antallet af cancerpatienter i 2020.

Hvad gør dig glad? Ved du det? Kan du mærke det?

Camille Hammerich har gennem hele sit liv følt sig som Columbus må have følt det da han navigerede gennem verdenshavene på vej mod land – søgende, nysgerrig og modig. Altid med en Pippi-indstilling – Det har jeg aldrig prøvet, så det kan jeg sikkert godt...
Hun har følt sig forkert og anderledes når hun er svømmet mod strømmen, og som selvstændig og ildsjæl er hun ofte blevet mødt af sætningen få dig dog et job!

”Men hvis jeg var svømmet med stimen af ”normale” fisk og havde fået mig et 8-16 job, var jeg blevet syg. For at undgå stress og sygdom valgte jeg en anden vej end de fleste og tog kampen op med mig selv og omverdenen” siger Camille.

I bogen, Få dig dog et job! gør Camille Hammerich op med forestillingen om at man altid skal gå den slagne vej. Hun undgik selv at gå ned med stress og depression, fordi hun brød med normerne, tog sig selv alvorligt og gjorde noget ved sine symptomer. Ved hjælp af redskaber og metoder, som hun fortæller om i bogen, fandt hun frem til en tilstand af ro, glæde og lykke.

Det er hendes håb med denne bog at give sin viden videre, så andre kan leve frit og lykkeligt som hun gør.

Der er bogreception fredag d. 8/6/2018 fra kl. 15-18 på Nytorv 5, 3th. Kbh. K.

Camille Hammerich
Camillehammerich.com
Mobil – 40 97 11 42
Email – konsulenthammerich@gmail.com
Kontaktperson:
Camille Hammerich
Telefon:40971142
 
Afsender:
The Blueprint Guide Inst.
Galpestykket 251
4000 Roskilde
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse