Pressemeddelelser
Publiceret den: 24-05-2018
Fra midten af juni får tursejlere en helt ny mulighed i Nivå Havn: Harbour Holiday. Det er et færdigpakket weekendtilbud, som både omfatter havneplads fredag til søndag og mulighed for lån af cykler til ture i omegnen samt dejlig mad morgen og aften i Restaurant Lagunen, fremragende musik i Lagunen lørdag aften, entre til Nivaagaards Malerisamling og Karen Blixen Museet. Alt sammen for kun 950 kr. pr. person.
”Der er mange sejlere, som ikke orker den store planlægning, indkøb osv op til en weekendtur,” fortæller Andreas Ørndrup Jensen fra Restaurant Lagunen. ”Derfor forsøger vi os nu med en slags Kroferie til havs, hvor man helt afslappet kan bestille plads og sejle til Nivå fredag aften, få det hele serveret og blot være glad for at opleve vores dejlige havn og lokalområde.
Helt konkret byder vi på Ugens Ret fredag aften, morgenmad lørdag morgen, entre til Nivaagaards Malerisamling i Nivå og Karen Blixen Museet i Rungsted, samt 3-retters menu i Lagunen lørdag aften med swingende levende musik fra kl. 20-22 og brunch søndag.”
Harbour Holiday kan bestilles på www.restaurantlagunen.com/harbour-holiday - tilbuddet gælder fra 16/6 til 4/8-2018 Det er en god ide at bestille plads senest onsdag, så havnen kan reservere havneplads til jer.
Kontaktperson:
Sarah Ørndrup
Telefon:22407551
 
Afsender:
Fødekæden Aps
Nivå Strandpark 19
2990 Nivå
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse