Pressemeddelelser
Publiceret den: 14-05-2018
Læserbrev:

Et hadefuldt og messende tæppe udformet som en moske vil fremover omklamre og formørke denne gamle, historiske købstad, hvor ikke mindst Danmarks fornemmeste og betydeligste kirke er placeret. Og hvor 21 konger og 18 dronninger ligger begravet.
De skal nu fremover sammen med byens nulevende borgere lægge ører til lyden af den største fjende, som europæerne har kæmpet mod i over tusind år.
Men fremfor at gå i sørgeoptog har indbyggerne her valgt at gemme sig – af frygt for at blive udråbt som racister af de fremmede, og ikke mindst byen politikere.
For byens spidser med borgmesteren i front har allerede sat sig på dette flyvende bedetæppe fyldt med kvindeundertrykkelse, pædofili, vold og dominans.
Og mens tæppet gik op for de fremmedes nye moske, kunne man høre disse historieløse, naive og danskkultur-hadende folk fra Socialdemokratiet, Venstre, Konservative og naturligvis især fra Enhedslisten hylde den kaserne, som inden længe vil udspytte islamiske soldater.
For disse latterlige såkaldte politikere har ikke hørt efter, hvad Tyrkiets præsident Erdogan gentagne gange har deklameret:
- Tyrkere skal ikke integrere sig, men være islams spydspids. Derfor bygger Tyrkiet flere moskeer i Europa. Integrer jer i de vestlige samfund, men assimiler jer ikke. Ingen har ret til at fratage os vores kultur og identitet.
Ej heller lyttede de, da den nu afdøde statsleder Gadaffi for mange år siden sagde: - Vi behøver ikke at drage i krig mod de vantro. Vi besætter bare deres lande på fredelig vis, så får vi magten.
I stedet vælger de bukkende provinspolitikere at betragte byens moske som et eksotisk islæt, der i harmoni med andre religioner går en fredelig fremtid i møde. Øh, i hvilket som helst land i verden, hvor islam er den største religion, bliver alle andre trosarter domineret eller elimineret – ikke mindst i Mellemøsten, hvor kristne bliver fordrevet, dræbt eller chikaneret.
Skam få dig, lille, naive borgmester Joy Mogensen, der sammen med din flok af blinde politikere nu har valgt at Roskilde skal være monokulturelt, hvor halvmånen til evig tid vil lyse over byen.

Billedtekst: Endnu en ung, blond kvinde har overgivet sig til mørkets fyrster. Håber, at byens borgere vil igangsætte en indsamling til en skamstøtte, der skal opsættes på torvet – med indskriften:
Spyt på denne kvinde, der selv i sit embede som borgmester fornægtede sit eget fædreland.

Billedtekst 2: Peter Qvistgaard - en ganske, almindelig borger, der intet fatter længere.

PS: Har intet imod at fremmede får egne bedesteder. Men lige præcis islam er ikke er religion, men en hadefuld og voldelig bevægelse, der end ikke lever op til FN´ menneskerettigheder. Alligevel har vi endog borgerlige, danske politikere, der hylder den. De bør udskammes til de ynkeligt forlader deres embeder.
Kontaktperson:
Peter Qvistgaard
Telefon:23235493
 
Afsender:
Peter Qvistgaard
Lilliendalsvej, 35
4735 Mern
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse