Pressemeddelelser
Publiceret den: 08-05-2018
Rosenfelt & West Engineering A/S (RWE) ser frem til at kunne præsentere flere nye og spændende produkter på dette års Rail CPH messe, Tivoli Hotel, d. 14. maj.

- Vi ser frem til årets Rail CPH messe, da vi netop i år har flere nyheder med, som vi glæder hos til at fremvise på stand 12. Vi har bl.a. udviklet en ny sikkerhedsbom. Vi er blevet eneforhandlere af belysning fra Holophane i Danmark, det betyder, at vi nu også kan tilbyde unikke og komplette belysningsløsninger, fortæller Adm. direktør Peter Boje fra Rosenfelt & West Engineering.

Ny sikkerhedsbom
Den nye sikkerhedsbom fra RWE har den særlige egenskab, at den knækker af ved påkørsel. Det bevirker, at personskade i forbindelse med en påkørsel vil blive så minimal som mulig. Sikkerhedsbommen kan derefter hurtigt monteres igen, hvilket minimerer udgifterne til reservedele etc. Sikkerhedsbommen har heller ikke det traditionelle wire-træk, der især udgør en fare for motorcyklister.

Unikke belysningsløsninger
- Som noget helt nyt, kan vi præsentere belysningsløsninger fra Holophane. Det er miljøvenlige kvalitets armaturer til depoter, værksteder, udendørsområder, parkeringspladser, lufthavnsområder m.m. Alle armaturerne kan udstyres med trådløse konfigurations muligheder, der også muliggør besparelser i relation til energiforbruget, siger Peter Boje og tilføjer:
- Vi medbringer flere typer af armaturerne på vores stand i år.

Mød Rosenfelt & West Engineering på stand 12
RWE kan præsentere endnu flere produktnyheder på årets messe, bl.a. paneler fra BODAN. Panelerne bruges som belægning i overkørsler, depoter og overgange i Danmark og Sverige:
- Vi kan på vores stand i år demonstrere produktets gode egenskaber, samt forklare alle fordelene ved denne type paneler. Panelerne adskiller sig bl.a. fra andre produkter ved kun at træde på skinne foden, hvorved det alene vil være nogle gummibøsninger der bliver slidt, fortæller Peter Boje, der på årets messe også kan fejre, at RWE i år har 20 års jubilæum på BUES 2000 overkørselsanlægget:
- Siden 1998 har RWE leveret over 300 BUES 2000 overkørselsanlæg. Systemet har vist en fremragende driftsstabilitet, og vi føler os meget sikre på, at systemet også vil være i drift de næste 20 år, uddyber Peter Boje, der ser frem til at fremvise paletten af virksomhedens både nye og velkendte kvalitetsprodukter på Rail CPH d. 14. maj.
Kontaktperson:
Peter Boje
Telefon:47100200
 
Afsender:
Rosenfelt & West Engineering A/S
Rådhus Allé 7
3650 Ølstykke
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166