Pressemeddelelser
Publiceret den: 09-05-2018
Aarhus har længe gemt på en musikalsk hemmelighed og det er jazz-crooneren TOFT·OLSEN. Han udgiver sit første jazzalbum med titlen FOUR, som samtidig er titelnummeret skrevet af Miles Davis med tekst af Jon Hendricks. For TOFT·OLSEN er tiden moden til at kaste al sin kærlighed på elleve af de allerbedste sange fra den store amerikanske sangbog. Albummet kan streames fra den 18. maj 2018.

FOUR hylder romantikken, de smukke ballader, og er traditionen tro optaget på én dag. Det kræver musikere af højeste karat, med et niveau i verdensklasse. Det har trioen bestående af Heine Hansen - piano, Morten Lund - trommer og Thomas Vang – kontrabas.

“Vi spillede et job på DR til afslutningsfesten på en tv-serie. Den oplevelse har ligget og ulmet i flere år og jeg har ønsket at indspille et album med netop den trio. Ønsket trængte sig mere og mere på og vi aftalte at mødes den 23. august 2017 i The Village Recording i Vanløse, for at indspille albummet FOUR ” udtaler TOFT·OLSEN.

TOFT·OLSENs mission er at værne om det klassiske udtryk inden for rytmisk musik. Værne om interpretationen der er båret af indlevelse, det stilistiske, fraseringerne, klangdannelsen, improvisationen og følelserne. TOFT·OLSEN har i mange år hovedsageligt optrådt til lukkede arrangementer, og så har han skrevet bøger om sangteknik samt udviklet sangere på landets konservatorier og skuespillerskoler, men nu skal han altså selv stå distancen.

I 2017 udgav TOFT·OLSEN albummet KINKY BEAT som var et samarbejde med den engelske tekstforfatter Mark Davies

Link til Press kit (album ligger som mp3) WWW.TOFTOLSEN.COM
Management: mail@aarhusart.com // mob. 53646440
Kontaktperson:
Hans
Telefon:53646440
 
Afsender:
Aarhusart
Haraldsgade 19
8260 Viby J
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse