Pressemeddelelser
Publiceret den: 04-05-2018
I pressemeddelelsen ”Erstatning til krænkede i Tibetsag” af 18. april 2018 udtaler Københavns Politi, at de har begået alvorlige fejl både under demonstrationerne og i den efterfølgende håndtering af forløbet ifm. de kinesiske statsbesøg i 2012 og 2013. Højst overraskende udelades en vigtig part i Tibetsagen samt roden til den, hvilket vi i de efterfølgende tre punkter ønsker at redegøre for overfor Københavns Politi og alle andre involverede i Tibetsagen.

Den glemte part
Under Tibetsagens efterforskning fremgik det klart, at Falun Gong var en central aktør i både 2012 og 2013, men dette nævnes hverken i politiets pressemeddelelse eller i andre sammenhænge; mange mennesker ved ikke engang at Falun Gong-udøvere deltog under demonstrationen. Man kan være bekymret over, om afskærmningen af Falun Gong bag politibusser og den efterfølgende journalistiske afskærmning handler om et knæfald for regimet.

Da Yu Zhengsheng besøgte Danmark i 2013, blev to fredelige Falun Gong-udøvere – en 85-årig dansk mand og en ældre kinesisk kvinde, der havde været fængslet 3 ½ år i Kina, for at udøve Falun Gong – fjernet fra Amalienborg Slotsplads i et salatfad, fordi de bar gule T-shirts, der kunne virke stødende på den kinesiske delegation. Fratagelsen af et flag er en krænkelse af den enkeltes ytringsfrihed, mens ulovlig frihedsberøvelse er en langt mere alvorlig sag – alligevel blev episoden nedtonet.

Årsagen til Tibetsagen
Den endelige konklusion nævner ikke årsagen til eller baggrunden for, at danske betjente fik instruks om at tilsidesætte basale, grundlovssikrede frihedsrettigheder – kun at det var en særlig stemning, som var blevet skabt af Politiets Efterretningstjeneste og Udenrigsministeriet. Det er nærmest en offentlig hemmelighed, at vidt forskellige danske institutioner er under voldsomt pres fra Kinas Kommunistiske Parti (KKP), der benytter soft power til at videreføre menneskerettighedskrænkelser på dansk jord. Tibetsagen er imidlertid kun toppen af isbjerget, da KKP til stadighed udvider sin interessesfære i et forsøg på at nedbryde vores værdier og traditioner.

Hvem forfølges og hvorfor?
KKP har i 19 år set Falun Gong som landets største fjende, men hvorfor og hvem er Falun Gong? Vi mener, at det er meget vigtigt for Københavns Politi og alle andre, at bruge lidt tid på at kende til og forstå baggrunden for Falun Gong. Dialog og et dybere kendskab vil kunne normalisere situationen og undgå unødvendige omkostningstunge undersøgelser i fremtiden.

Falun Gong, også kaldet Falun Dafa, er en spirituel kultiveringsmetode for krop og sind, baseret på principperne sandhed, godhed og tolerance, og fem sæt enkle øvelser, der styrker kroppen. Metoden er gratis, apolitisk og kan udøves af alle aldersgrupper. KKP promoverede selv metoden for dens helsefremmende virkning på folkesundheden (90-97%), indtil gruppen voksede sig større end KKP’s medlemmer (70-100 millioner), hvorefter partileder Jiang Zemin så Falun Gong som en trussel mod kommunistpartiets magt og iværksatte således en brutal forfølgelse i 1999. I 2006 kom det frem, at hospitaler og fangelejre arbejder sammen i et statskontrolleret og systematiseret program, for at høste organer fra Falun Gong-udøvere og andre samvittighedsfanger for profit, og denne nye ondskab pågår stadig.
Kontaktperson:
Benny Brix
Telefon:28 40 21 39
 
Afsender:
Foreningen for Falun Dafa i Danmark
Fuglegårdsvænget 70
2820 Gentofte
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166