Pressemeddelelser
Publiceret den: 30-04-2018
Kærlighedsnovellekonkurrencen i forbindelse med Kær-Litt litteraturfestivalen den 5.-6.- maj 2018 har været en overvældende stor succes. Der er indsendt ikke mindre end 133 meget forskellige noveller.
Et ønske for Danmarks første festival for kærlighedslitteratur er at der kommer mere fokus på og respekt om genren. Derfor udskrev Kær-Litt litteraturfestivalen i vinters en kærlighedsnovellekonkurrence sammen med Familie Journal.
Novellerne er ankommet til novellekonkurrencens postkasse i en lind strøm og ved deadline var der 133 meget forskellige noveller, som dommerpanelet skulle læse.
- Jeg har jo både grædt og smilet og hygget mig undervejs. Der er flere rigtige dygtige forfattere imellem, så det har været en kæmpe fornøjelse, og vi glæder os til at præsentere vinderen for vores læsere, siger fiktionsredaktør Anne Mette Hansen fra Familie Journal. Vindernovellen bliver bragt i ugebladet.
- Kærligheden fortolkes meget bredt i de mange noveller, hvilket har været med til at gøre læseprocessen til en spændende og udfordrende oplevelse, fortæller bibliotekar Lene Hedengran.
Geografisk var der stor spredning, for der kom bidrag fra hele Danmark samt fra Edinburgh i Skotland og South Carolina i USA. Også i fortolkningen af emnet kærlighed mellem mennesker har hver eneste novelle været unik og forskellig.
- Det har været en kæmpe oplevelse for juryen at læse novellerne og uhyre svært at vælge vinderne, siger Dorte Roholte, der selv er en yderst produktiv forfatter til blandt andet kærlighedsnoveller og ungdomsromaner.
Dommerpanelethar bestået af Anne Mette Hansen, Dorte Roholte og Lene Hedengran, og de har udvalgt de ti bedste noveller om kærlighed mellem mennesker, som bliver udgivet i en novellesamling på Kær-Litt festivalen. Der er boglancering og prisoverrækkelse søndag den 6. maj klokken 14.00 på Fuglsang Herregaard, hvor vinderne af første, anden og tredje præmien kåres.
Kær-Litt - festival for lidenskabelige linjer afholdes for første gang på Fuglsang Herregaard i weekenden den 5.-6. maj.
Se mere: http://www.kaer-litt.dk/

Vinderne, der alle optræder i novellesamlingen
Sigrid Groth Nielsen, Højbjerg
Louise Floor Frellsen, Farum
Martine Gertsen, Charlottenlund
Gitte Hovedskov, Ebeltoft
Kathe Torp, Nørre Alslev
Catrine Kyster Giery, Myrtle Beach, South Carolina
Karin Brudsø, Hurup Thy
Kirsten Hansen, Kolding
Bruno Larsen, Vejle
Ellen Larsen, Skørringe, MariboKontakt
Gittemie Eriksen?presse@kaer-litt.dk, mobil 20 74 97 47
Forfatter & pressekontakt for Kær-Litt

Foto af Fuglsang Herregaard, forfattere o.m.a: http://www.kaer-litt.dk/presse/
Kontaktperson:
Gittemie Eriksen
Telefon:20749747
 
Afsender:
Gittemie Eriksen
Sdr. Alslev Strandvej 6
4800 Nykøbing F
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse