Pressemeddelelser
Publiceret den: 25-04-2018
Autoværkstedet DOS Autodele giver nu bilentusiaster muligheden for at være med, når deres kæreste eje trænger til en kærlig hånd.

Reservedele til bil

Siden 1974 har DOS autodele gjort en dyd ud af at skaffe både almindelige samt specielle reservedele hjem til deres kunder. Som nogle af de eneste på markedet, tilbyder de nu også muligheden for selv at være med til at fikse og reparere som kunde. Dette skaber en unik relation sælger og kunde imellem, hvilket DOS værdsætter meget højt.

“Efter mange år i branchen har vi specialiseret os, så vi primært henvender os til folk der er lige så passioneret omkring biler og reservedele som os selv. Vi er unikke fordi vi netop tilbyder en mulighed andre ikke gør” - lyder det fra indehaver, Jørgen Jepsen.

Vigtigt med de rigtige værktøjer

Det er ikke kun reservedele og reparation af nye biler DOS tilbyder. Gamle veteranbiler er en passion de deler med mange andre, og derfor er det vigtigt, at det er de rigtige værktøjer, der bliver brugt. DOS er indehaver af disse, og netop derfor er de særligt attraktive for ejere af veteranbiler, der ønsker selv at reparere. Denne mulighed får de hos DOS, samt et kig over skulderen eller råd af de garvede mekanikere.

Alting samlet på ét sted

En af de klare fordele ved at vælge et “gør-det-selv-værksted” hos DOS, er muligheden for også at købe reservedele ved akut brug. Reservedele er deres klare kerneområde, hvilket er nyttigt hvis valget falder på at skulle gør-det-selv. Risikoen for pludselig at stå og mangle en reservedel er meget lille, hvilket de fleste bilentusiaster ser som et kæmpe plus.

Om DOS Autodele

Adressen sagde tidligere Peter Bangsvej, men med store ambitioner blev behovet for mere plads aktuelt. Derfor siger adressen nu Gulddyssevej 83, 4000 Roskilde. Hvis interessen for ovenstående er der, kan de kontaktes på tlf. 46731805.
Kontaktperson:
Jørgen Jepsen
Telefon:38191922
 
Afsender:
DOS Autodele
Gulddyssevej 83, Gundsømagle
4000 Roskilde
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166