Pressemeddelelser
Publiceret den: 17-04-2018
Syncronic Management Consulting har i samarbejde med SAP udviklet SAP Integrated Business Planning infinity demo til fast installation i det nye SAP Experience Center i København. Demo’en introducerer og gennemgår SAP’s IBP løsning, og er specielt konstrueret til centerets ’uendelighedsrum’. Rummet består af en storskærm og otte mindre skærme, som er fordelt rundt i rummet. Demoen, som tager 25-30 minutter, sender tilskuerne på en inspirationsrejse ind i planlægningens verden med udgangspunkt i SAP IBP og de nye muligheder som tilbydes.

Syncronic har udviklet demo’en til at blive brugt af såvel SAP selv ved events i centeret, som af SAPs partnere, herunder Syncronic som er Global SAP Silver Partner. Demo’en viser dels de klassiske udfordringer, som en virksomhed kæmper med, hvis forretningsplanlægningen og salgs- og operationsplanlægningen ikke fungerer godt. Herefter gennemgås ’Best practice’ processen, og hvorledes SAP IBP løsningen understøtter denne, samt de affødte fordele virksomheden vil opleve. Under demo-forløbet vil publikum både blive underholdt via storskærmen, og komme i interaktion rundt i rummet via de otte andre skærme.

Foto: Teamet bag SAP IBP infinity demo’en fra Syncronic (bagerst t.h. managing partner Lars Kissow, foran partner Henrik Knak, og længst t.v. consultant Martin Johansen) og SAP Danmark (midt t.v. Head of Digital Supply Chain Thomas Klyvø og midt t.h. Head of SAP Experience Center Copenhagen Thomas Madsen).

Syncronic Management Consulting er et af Danmarks førende konsulenthuse indenfor Supply Chain Management med fokus på forbedret planlægning og styring af værdikæden – senest som hovedleverandør på den største SAP IBP implementering i Europa. Vi udfordrer vores kunder og hjælper dem med at modne processer, organisation, kompetencer og IT-systemer til en samlet understøttelse af virksomhedens strategi. Syncronic tilbyder SCM services inden for bl.a. digitalisering, planlægning, optimering og SAP med fokus på at bygge bro mellem forretning og IT. Se mere på www.syncronic.com.

SAP er verdens førende leverandør af virksomhedssoftware og hjælper virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med bedre forretningsstyring. Fra forvaltning til bestyrelseslokalet, lager til butik, desktop til mobile enheder – gør SAP mennesker og organisationer bedre i stand til at samarbejde og benytte forretningsmæssige informationer mere effektivt for at være længder foran konkurrenterne.

SAP Experience Center i København åbnede i oktober 2017, og skal give nordiske virksomheder et helt nye perspektiver på deres digitale potentiale. Centeret er en form for digitalt eksperimentarium, der med interaktive rum og konkrete eksempler viser, hvordan ny teknologi kan muliggøre virksomheders digitale transformation.
Kontaktperson:
Henrik Knak
Telefon:+45 5354 6055
 
Afsender:
Syncronic Management Consulting
Kirkebjerg Allé 84
2605 Brøndby
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse