Pressemeddelelser
Publiceret den: 06-04-2018
Der er fuld gang i byudviklingen i Aarhus, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsopgaverne i Østjylland. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network til et eksklusivt arrangement tirsdag d. 10. april.

På konferencen har du også mulighed for at møde og tale med PensionDanmark, Kærsgaard & Andersen A/S, Aarhus kommune, Boligkontoret Aarhus, Aarstiderne Arkitekter, Per Aarsleff A/S samt nogle af regionens rådgivere, entreprenører og leverandører.

Projektudviklingsdirektør Mia Manghezi indleder konferencen med at fortælle om nogle af PensionDanmarks kommende projekter herunder de attraktive og socialt bæredygtige boliger målrettet gruppen 50+, som man er i gang med at udvikle i naturskønne Kildebjerg Ry ved Skanderborg i samarbejde med RealDania.

Herefter fortæller projekt- og tegnestueleder Jakob Thiel fra Kærsgaard & Andersen A/S, arkitekter og ingeniører (KAAI) om deres kommende projekter herunder en større tilbygning af Kjellerup Skole samt opførelsen af 53 nybyggede rækkehuse på Lauritzhøj ved Skødstrup for Boligselskabet AL2Bolig.

Direktør Morten Homann præsenterer de kommende bæredygtige boligprojekter, renoveringsprojekter samt helhedsplaner, som Boligkontoret Århus arbejder på. Boligkontoret har for nyligt vundet visionskonkurrencen om at opføre almene boliger på Bassin 7 ved Aarhus Ø med en række nytænkende bud på, hvordan urbane fællesskaber og mangfoldigheden i området udvikles og holdes i live.

Dialog og netværk
Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere.

Efter pausen fortsætter Partner Anders Kærsgaard fra Aarstiderne Arkitekter konferencen med at give en præsentation af den kommende byudvikling og nybyggeri, som man har på tegnebrættet.

Chef for Bolig og Projektudvikling Bente Lykke Sørensen præsenterer den kommende byudvikling i Aarhus Kommune og de mange erhvervs- og boligprojekter, som er på vej i Aarhus.

Sektionsdirektør Ulrik Therkilsen runder konferencen af om den kommende projektudvikling og byggerier, som Per Aarsleff A/S har i pibeline. Bygherrekonsortiet Anpartsselskabet Lighthouse United bestående af byudviklerne Kilden & Hindby i samarbejde med Domis Ejendomme har for nyligt indgået en samarbejdsaftale med Per Aarsleff A/S og et rådgiverteam omkring den videre udvikling af Aarhus’ nye vartegn Lighthouse 2.0.

Fototekst og kreditering: Boligkontoret Århus vil skabe hjem, der samler Aarhus på Bassin 7 ved Aarhus Ø – Illustration: Sleth Arkitekter
Kontaktperson:
Mickey Lund
Telefon:93857575
 
Afsender:
Building Network ApS
Blokhusvej 19
2680 Solrød Strand
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse