Pressemeddelelser
Publiceret den: 03-04-2018
Flexya A/S og Plass Data A/S har pr. 3. april 2018 indgået et strategisk samarbejde om at styrke kompetencerne inden for udvikling af ejendomsmæglersystemer og derved styrke deres kunder i ejendomsmæglerbranchen – både bolig og erhverv.

Samarbejdet imellem Flexya og Plass Data giver god fornuft – både for kunderne, der får et bedre produkt – og for de respektive virksomheder. Det bygger på en fælles ambition om fortsat kunne levere det bedste til ejendomsmæglerne.

Karsten Hector, adm. dir. Plass Data: ”Samarbejdet vil give os et ekstra skud energi og innovationslyst. Jeg tror, det er sundt for enhver virksomhed engang imellem at åbne op for de nye spillere på markedet og se, hvad de kommer med af nye tanker. Flexya har haft et stort fokus på at lave enkle, effektive cloudbaserede løs- ninger, som gør hele processen smartere og hurtigere. Vi er en virksomhed med et utroligt solidt fundament og en stor viden, der betyder, at vi kan hjælpe og støtte vores kunder i alle grene af deres forretning. Samarbejdet med Flexya vil betyde, at vi kan tilbyde nuværende som potentielle kunder det bedste fra begge verdner: Både det solide og det innovative. Hver for sig er vi stærke, men sammen er vi endnu stærkere”

Carsten Eliot, adm. dir. Flexya A/S: “Vi er utroligt stolte over at have indgået dette partnerskab med Plass Data og ikke mindst at vores løsning nu også vil nyde godt af Plass Data og deres kunders erfaringer og behov. Vi har altid haft en god relation til Plass Data og vi vil nu markedsføre, supportere og fortsætte udvikling af Flexya løsningen sammen. Vi glæder os til at samle de bedste funktioner og den dybeste viden i branchen i en løsning. At en af branchens mest erfarne leverandører vælger at støtte op om vores løsning, gør os utroligt stolte - vi har sammen med vores kunder på få år skabt en fantastisk platform, der nu kun vil blive endnu bedre.

Samarbejdet betyder bl.a., at nogle af Flexya’s medarbejderne placeres hos Plass Data i Holbæk. Efter endt oplæring vil Plass Data’s support team tilbyde support af Flexya’s løsning og Plass Data’s udviklere vil få mulighed for at deltage i udviklingen af nye funktioner og ikke mindst sikre, at eksisterende avancerede funktioner integreres i Flexya’s løsning. Alle kunder (både Plass Data og Flexya kunder) vil fortsat supporteres af dem de kender, og skal derfor kontakte support og salg via de sædvanlige telefonnumre og e-mail adresser hos deres nuværende leverandør.

For yderligere information:
Plass Data Software A/S Karsten Hector, mobil 2080 5142
Luise Simonsen Raine, mobil 2080 5104

Flexya A/S Martin Federspiel, mobil 4025 2070
Kontaktperson:
Luise Simonsen Raine
Telefon:20805104
 
Afsender:
Plass Data
Ahlgade 17A, st. th.
4300 Holbæk
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse