Pressemeddelelser
Publiceret den: 26-03-2018
Katinka på kærlighedsfestival

Katinkas poetiske musik med på litteraturfestivalen Kær-Litt

Der bliver helt sikkert trængsel i salen på Fuglsang Herregaard, når landets mest poetiske og eksperimenterende popstjerne, Katinka, giver intimkoncert.
Det er lidt af et scoop, at Kær-Litt-festivalen har fået Katinka til at optræde. Med hjælp fra spillestedet Stars i Vordingborg kaster Katinka sig med sine sjælesøgende sange ud i stormfulde højder af lyd og ned i lyriske afgrunde. Katinka interviewes efterfølgende af Mads Heinesen fra Vild Maskine om sin nyeste digtsamling Et hus af krop, som er vibrerende kærlighedsdigte. På den måde passer hun perfekt ind i litteraturfestivalens kærlighedstema, hvor det ellers mest er forfattere og fortællere, der optræder. Næsten 50 store forfatternavne giver over festivalens to dage – weekenden 5.-6. maj – deres bud på, hvad kærlighed er, og hvordan man lever med den. I det virkelige liv og i litteraturen. De fortæller om forelskelse, sex og samliv. Om jalousi og boblende glæde. Man kan møde navne som Maria Helleberg, Vigga Bro og sexologen Sara Skaarup.
Kærlighedslitteraturfestivalen er den første af sin art nogensinde i Danmark, så arrangørerne håber på, at rigtig mange kærlighedssøgende - og hvem er ikke det? - vil strømme til Fuglsang på Lollands østkyst, hvor de vil få en lysegrøn og livsbekræftende forårsweekend. Tændt? Så se mere på Kær-Litt’s hjemmeside, http://www.kaer-litt.dk/

Kær-Litt hilsen
Carsten Flink
flink@c.dk 40 18 18 27
Medarrangør af litteraturfestivalen

Pressebillede af Katinka:
http://www.bulletbooking.dk/files/presse/Katinka-Bjerregaard_%C2%A9Daniel-Buchwald001.jpg
Pressebillede af Fuglsang Herregaard:
https://www.dropbox.com/home/K%C3%A6r-Litt/Pressebilleder/Fotos%20af%20Fuglsang?preview=fuglsang+fra+haven.jpg
Kontaktperson:
Carsten Flink
Telefon:40 18 18 27 / 54 44 44 74
 
Afsender:
Litteraturfestivalen Kær-Litt
Batterivej 1
4850 Stubbekøbing
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse