Pressemeddelelser
Publiceret den: 13-03-2018
Den 23. februar åbnede en ny restaurant i af hjertet af København, en østers og champagnebar.

Men vi er mere end det. Vi lægger vægt på østers og champagne men vi fokuserer også på caviar og hummer. Vi kommer dagligt til at have imellem 10-12 forskellige arter af østers, fleste franske, nogle enkelte danske og en enkelt art fra nord Amerika. Derudover har vi 6 forskellige slags caviar, 3 fra stør familien og udover det ørrederrogn, stenbiderrogn og sikrom.

Restauranten har også et a la carte køkken hvor man kan vælge forskellige retter til en pris der er til at gabe over. Forretter starter fra 75,00kr og hovedretter fra 195,00kr. Vi holder os et stort sortiment af oste som man frit kan vælge imellem for 25,00kr per styk og desserter er fra 85,00kr.

Vi er et sted hvor man hurtigt kan komme forbi og snuppe et glas bobler med en omgang østers, et par forretter eller en hel hummer med fritter og salat. Vi er inspireret af nogle enkelte New Yorker restauranter, hvor vores grundlægger netop er vendt hjem fra efter at have boet og arbejdet i 3 år.

Vi er et dynamisk sted hvor vi arbejder med god samvittighed. Stedets ideologi er funderet på at man skal føle at man træder hjem i sit eget hjem hvor man kan hygge sig med kæresten, familien eller vennerne. Her er varmt, liveligt og hyggeligt.

Interiør er inspireret feminint men rosa toner, litografier på væggene og med finurlig opdækning med indgraverede glas, unikt sammensat service og bestik. Køkkenet er inspireret fra flere egne af jordkloden. Dog er anretning meget nordisk i sin simpelhed og opbygning.


HVAD: Restaurant STØJ Oyster & Champagne
HVOR: Borgergade 16, 1300 København K
Kontaktperson:
Helga Sif Oladottir
Telefon:77771000
 
Afsender:
Restaurant STØJ Oyster & Champagne
Borgergade 16
1300 København K
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse