Pressemeddelelser
Publiceret den: 02-03-2018
I dag mellem kl. 14:00 og 18:00 åbner FunFlight flysimulator center i Roskilde lufthavn. Der vil være adgang til 4 forskellige flytyper; en A320, en B737-800, en B737 XJ og en King Air.

Flysimulatorer er normalt kun for piloter, men FunFlight´s simulatorer kan benyttes af alle. Det kan være enkeltpersoner med interesser for flyvning, men det kan også være firmaer, der eksempelvis gerne vil træne samarbejde og kommunikation i meget realistiske rammer.

FunFlight bliver opereret i samarbejde med Center Pilot Academy i Roskilde lufthavn, der har uddannet professionelle piloter i mere end 25 år.

En del af piloternes træning foregår i flysimulatorer, som i dag er af så høj kvalitet, at en pilot helt nøjagtigt kan træne til at flyve de fly, de skal flyve efter endt uddannelse. 2 af de mest benyttede flytyper i verden er af A320 og B737, og det nye er, at alle nu har adgang til disse flysimulatorer hos FunFlight.

De fleste kender kun cockpittet fra et meget kort kig ind, inden man sætter sig på sin plads i flyet på vej på ferie, hvorefter cockpitdøren bliver lukket og låst. Den dør vil vi gerne åbne igen, både for at give alle mulighed for at få oplevelsen af at flyve et rigtigt trafikfly, som er en utrolig stor oplevelse, men også for at vise faget frem for kommende generationer af piloter, idet branchen står overfor et meget stort behov for nye piloter.

Oplevelsen er stor for alle, der prøver en rigtig flysimulator, både for enkeltpersoner, men også virksomheder, som enten bare vil give ansatte en anderledes og sjov eftermiddag, eller som vil træne samarbejde og kommunikation i andre rammer end dem de normalt befinder sig i, noget man indenfor luftfart har trænet og forfinet igennem rigtig mange år. Oplevelsen gøres realistisk, idet alle er i gode hænder hos en dygtig og erfaren pilot/instruktør.


Relevant information

Læs mere om oplevelsen i en flysimulator
https://www.funflight.dk/oplevelsen/

Firmaarrangement hos FunFlight
https://www.funflight.dk/firmaarrangement/

Video fra flyvning i A320 simulator
https://www.facebook.com/funflight.dk/videos/498814567185561/
Kontaktperson:
Anna Kjær Thorsøe
Telefon:22882083
 
Afsender:
FunFlight
Lufthavnsvej 48
4000 Roskilde
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse