Pressemeddelelser
Publiceret den: 27-02-2018
Er du en af dem, der altid slår sig over fingrene med en hammer, når du skal banke søm ind i en væg, en dørkarm, en liste eller andet? Og er du også en af dem, der pludselig mangler en ekstra hånd, når du både skal holde på sømmet, på hammeren og den plade, du skal have sat fast?
Så bør du anskaffe dig en sømpistol.
Den koster næsten ingenting. En sømpistol kan fås til priser fra 199,-. Til gengæld har du så lige fået en ekstra hånd. For her er hammer og søm blevet til én enhed, fortæller varehuschef Steven Bradley, Biltema.
Til sømpistolen kan du indsætte søm-magasiner med lige præcis den type og den størrelse søm, som du skal bruge til den givne opgave. Arbejder du primært med mere tunge og tykke materialer, er det en god idé at købe en lidt større og kraftigere sømpistol. Men er vi ovre i den lettere afdeling, eksempelvis tynde paneler, billedrammer og ophængning af mindre ting, kan selv en lille sømpistol sagtens klare de opgaver.
De mest populære sømpistoler er dem, der drives af trykluft. Og de har faktisk flere anvendelsesmuligheder: Når du skal have luft i et bil-eller cykeldæk, når du skal blæse noget rent eller når du skal have slibe noget.
Det er i øvrigt ret så vigtigt af og til at gi' sømpistolen en dråbe olie (kompressor olie syrefri), som er beregnet til formålet, hvis du ikke bruger "tågesmøring" (et lille apparat du kan købe og som monteres på kompressoren).

Flere oplysninger kan fås ved henvendelse til varehuschef Steven Bradley på 26 83 40 40 eller manager.holbaek@biltema.com
Kontaktperson:
Steve Bradley
Telefon:2683
 
Afsender:
Biltema
stenbukken 21
9200 Aalborg SV
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse