Pressemeddelelser
Publiceret den: 22-02-2018
Mange følger i disse tider spændt med i vinter OL i PyeongChang, hvor alverdens elitesportsudøvere kæmper for at få medaljer om halsen. Men hvad kræver det egentlig at hive metal med hjem fra de Olympiske Lege? Det kræver bl.a. fokus og en mental styrke udover det sædvanlige. Men hvem havde troet, at nogle sportsudøvere ville ty til hæklenålene og strikkepindene, når de var under allermest pres?

Få ro i krop og sind
Få minutter med strikkepinde eller hæklenåle kan faktisk udløse en såkaldt “afslappelsesreaktion”, hvilket får pulsen og blodtrykket ned. Dette skyldes de gentagende bevægelser, man gør, når man strikker og hækler - og disse reducerer samtidig også stress samt øger følelsen af lykke. På denne måde kan det være en fordel for elitesportsudøvere, da disse er under et stort pres både op til og under de store mesterskaber.

Bevar kontrol og koncentration i pressede situationer
Uanset om man som sportsudøver skal til at tage et straffekast med få sekunder tilbage, ramme plet til skiskydning eller noget helt tredje, så er nøglen til succes koncentration. Eksempelvis viser undersøgelser, at man kan holde hjernen smidig og igang ved netop at hækle og strikke, idet man bruger begge hænder samtidig og følger et mønster. Ligeledes fungerer det med kontrollen. Det er ikke altid nemt at føle kontrol som sportsudøver, da man sjældent ved, hvad modstanderen bringer, eller om vejret er med eller imod én. Så hvis der er plads i sportstasken ved siden af skibrillerne eller håndboldskoene, kan det være en fordel at huske hækle-/strikketøjet.

Skab sammenhold og holdånd
Når man konkurrerer som hold, er det også vigtigt at have et stærkt sammenhold. Dette kan strikke- og hækletøjet være med til at knytte. Et godt eksempel på dette er det finske hold, der ved vinter OL flere gange har været i mediernes søgelys på grund af deres store strikkelyst. De har fortalt, at de har fået tradition for at arbejde på et fælles projekt, og i år er det et tæppe til det finske præsidentpars nyfødte baby. Så hvis holdkammeraterne er med på idéen, kan det både være sjovt og samtidig bidrage til at styrke holdånden.

Kribler det allerede nu lidt i strikkepindende, kan man passende starte sine mesterskabs-forberedelser med at finde både garn og tilbehør til det kommende projekt hos hobbii.dk

Om os:
Hobbii.dk er butikken for dig, der har kreative hænder og f.eks. elsker at strikke eller hækle. Vi forsøger at finde nye og spændende produkter til priser, hvor alle kan være med. Vi har et lille, men godt udvalg af billigt garn, økologisk garn, strikkepinde, strikkepindesæt, hæklenåle, hæklenålesæt, strikkebøger, hæklebøger og garntasker.
Vi sætter en stor ære i nem og sikker nethandel med en hurtig leveringstid. Vi elsker glade kunder, så vi stræber efter at yde Danmarks bedste kundeservice med blandt andet fuld returret og gode produkter til en skarp pris.


Kontaktoplysninger:
Morten Spliid
Mail: ms@hobbii.dk
Tlf: 2612 2245
Hjemmeside: www.hobbii.dk
Kontaktperson:
Morten Spliid
Telefon:26122245
 
Afsender:
Garnio Aps
Valhøjs Allé 174-176
2610 Rødovre
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse