Pressemeddelelser
Publiceret den: 21-02-2018
- En kortroman om folkesygdommen demens.

"God bog. Meget fin og ganske usentimental. Nogen ville sige sort komik. Og denne pragtfulde umulige far-figur. Og sønnen der fører fanen videre. Det er jo på den ene side tragisk men også enormt befriende festligt, ja livsbekræftende. Der bliver sagt meget på de 70 sider - også på de 10.000 sider, som er i mellem sætningerne. Jeg kan rigtig godt lide den måde, musikken og fortiden blandes ind i historien - ligesom sætstykker. Det er en lille perle, sgu."
Forfatter, Jens Blendstrup

”Men hold op, hvor var den god. Som læser blev jeg revet med ind i historien fra de første linjer, og jeg faldt ikke ud igen før sidste side. Historien er velfortalt, karaktererne levende og sproget godt. Du er lynhurtigt inde under huden på fortælleren og hans far, og der går ikke lang tid før du føler, at du kender dem. Og så ved du, at du har at gøre med god litteratur.”
Skrivforlivet.dk

”Dette raffinerede lille indslag om demens og menneskelighed viser en række korte glimt af far og søn, den veldrejede sosu-assistent og nogle perifere mennesker, der ikke får flyttet fortælleren fra den plovfure han følger i sin fars elskede Udkantsdanmark: Derude mangler simpelthen for mange fysiske apps til, at en fødselsattest, der er dateret efter 1990, kan trække vejret.”
Bogvægten.dk

”Næsvisheder frabedes er en lille perle af en fortælling om en søn og hans demente far, som bor på plejehjem - lige nu et yderst aktuelt emne. Forfatteren, Michael Pedersen, skriver med en humoristisk indfaldsvinkel til handlingen og den empatiske forbindelse - far og søn imellem!”
Emeritus Anne Regitze Pedersen

Næsvisheder frabedes – udkom 16. februar 2018

Næsvisheder frabedes er en humoristisk kortroman, som handler om forholdet mellem en søn og hans demente far, som bor på plejehjem. 
Michael Pedersen tager et meget aktuelt emne op om folkesygdommen demens. Han gør det kærligt og med humor uden dog at miste fokus i forhold til alvoren ved denne lidelse.

Michael Pedersen, f. 1974, er gymnasielærer.
Michael Pedersen har tidligere udgivet to romaner 2007, 2008 og en filosofisk bog om Søren Kierkegaard, 2013.

Anmeldereksemplar kan rekvireres på: forlaget.braendpunkt@gmail.com

Tak for jeres opmærksomhed.


Med venlig hilsen

Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Tanghavevej 12
5883 Oure
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse