Pressemeddelelser
Publiceret den: 14-02-2018
Digital markedsføring er større end nogensinde før, og væksten fortsætter dag for dag. Virksomheder for øjnene op for, hvor effektiv digital markedsføring kan være, hvis det bliver gjort rigtigt. Virksomhedsejerne kan nu præcis, hvad de tjener per krone de har brugt på digital marketing.

Den enorme vækst i digital markedsføring medfører også, at der dukker flere og flere bureauer op, der hjælper virksomheder med at øge deres synlighed på de digitale platforme.

Click in ApS er et ungt digital marketing bureau, der på under ét år har opnået forrygende vækst gennem målrettet fokus på deres kunders forretning.

"Ifølge mig har for mange virksomheder for meget fokus på egen forretning i stedet for deres kunders. Vi oplevet tit kunder, der kontakter os efter uheldige oplevelser med andre bureauer, der tilbyder det dobbelte til den halve pris."

At hyre et bureau til at stå for den digitale markedsføring er oftest en ugennemsigtig udgift indenfor flere kanaler, da afkastet ikke er synligt fra dag 1. Inden for søgemaskinerne vil SEO indgå som en af disse ydelser, der for mange virksomheder kan være ugennemsigtig.

Afkastet ses oftest først flere måneder efter, men dette kræver, at der rent faktisk bliver gjort det nødvendige på siden.

"Da flere af disse ydelser kan være ugennemsigtige, har vi valgt at benytte fuld timeregistrering og adgang til vores task-manager, så vores kunder hele tiden kan følge med i processen og er 100% bevidste om, hvad vi laver"

Kunderne har taget rigtig godt mod tiltaget, og det viser det stigende antal kunder som Click in for ind i porteføljen.

"Vi tror på, at kun ved at levere det bedste arbejde kan vi eksistere om 10 år. Der kommer så mange bureauer til for tiden, at det skal være tydeligt for kunderne, hvor de får arbejdet gjort korrekt"

Digital marketing er kommet for at blive, og bureauerne bliver hele tiden klogere på, hvilke data de kan benytte til at målrette deres kunders annoncering.
Kontaktperson:
Martin Sølberg
Telefon:51911136
 
Afsender:
Click in ApS
Marskvej 27
4700 Næstved
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse