Pressemeddelelser
Publiceret den: 30-01-2018
Børn har fabelagtige betragtninger om oplevede situationer og om det samfund, de er en del af. Det giver Michael Hørup Møller i sin nye bog et perspektiv på, når samfundsmæssig og sociologisk status quo bliver illustreret med et infantilt humoristisk tvist.
Samtidigt går Michael Hørup Møller i kødet på skrevne og uskrevne normer, sociale fordomme og de samfundsmæssige paradigmer, der i forfatterens optik dikterer, hvordan man i et kapitaliseret samfund bør være, for at være en god forælder, en god borger og generelt et godt menneske.

Kan man blive lykkelig af at være rig? Hvad er grunden til, at kakerlakker spiser kolort, og er det godt for noget som helst? Hvordan associerer børn sit eget univers med hjemløshed og en sociologisk optik på det samfund, de er en del af? Hvad er grunden til, at det er sejt at have mistet en tand før skolestart, og hvordan indgår en Ferrari i at være sej og opnå ’det gode liv’? Hvordan forklarer man børn, at begreber som BYOD (Bring Your Own Device), politik, skolereform og mønsterbryder har en indflydelse på deres fremtid? Hvad er den reelle årsag til mobning, og hvordan opstår det? Hvorfor har kongen ikke noget sværd, og hvorfor er der ingen prinsesse med i skak? Hvorfor bliver forældre skilt, hvordan navigerer børn i det, og hvordan formår man som forælder at håndtere den rationelle logik versus den følelsesmæssige balance? Hvis Skaberen er i alting – er han eller hun så også i det bacon, man putter i sit pitabrød, og er der mere mellem himmel og jord, end man kan se?

Det er nogle af disse betragtninger, Michael Hørup Møller forsøger at illustrere og belyse i sin bog.

Om forfatteren:
Michael Hørup Møller drives af nysgerrighed, interesse og engagement for samfundet og har til dato udgivet 4 bøger, og der arbejdes løbende med en række manuskripter. Ud over det skriver han digte, noveller og andre tekster. Michael Hørup Møller bor i Vejle med sine to sønner, som er syv og ni år gamle.

”Far! Bruger skeletter solcreme?” af Michael Hørup Møller / 180 sider / ISBN: 978-87-998560-1-5
Udkommer 15. marts 2018 / Vejl. pris kr. 199,-
For yderligere information eller anmeldereksemplarer kontakt venligst:
Michael Hørup Møller / michael.horup@mail.dk / www.MHM-ORD.dk / tlf. 20 30 97 56
Kontaktperson:
Michael Hørup Møller
Telefon:20309756
 
Afsender:
MHM Consult
Junker Stranges Vej 29
7100 Vejle
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse