Pressemeddelelser
Publiceret den: 13-12-2017
Lørdag den 2. december til den årlige award galla for den internationale hotelindustri på det mondæne Kulms Hotel i St Moritz i Schweiz, hvor branchen fejrede sin egen Oscar uddeling, fik Hellerup Parkhotel to meget fornemme priser. Hellerup Parkhotel blev af de mange internationale rejsende valgt til Danmarks bedste business Hotel. – Og ikke nok med dette; hotellet fik også prisen som Danmarks bedste Boutique Hotel.

Ole Andersen, der er indehaver af Hellerup Parkhotel, var naturligvis stolt og en smule ydmyg, da han holdt sin takketale for de mere and 400 internationale hotelejere og hotel-investorer fra hele verden. Han mente at der skulle to ingredienser til for at komme i betragtning til sådan en hæder: Et enestående personale, der er så engageret at hver enkelt yder langt over det, man kan forvente, og gæster, der forstår at værdsætte dette.

Sammen skaber disse to grupper en utrolig afslappet og dejlig stemning, der sammen med de stærkt personlige rammer på hotellet udgør en usædvanlig helhed. Ole Andersen mener desuden, at det er i dyrkelsen af detaljerne, at succes kan blomstre. Hellerup Parkhotel fik stående klapsalver fra hele salen.

”Jeg har ofte undret mig over, at vores hotel danner ramme om ophold for mange af verdens berømte musikere og kunstnere. Ja, sågår er der mange af disse verdenstjerner, der har gjort Hellerup Parkhotel til deres hjem, når de gæster Danmark eller Skandinavien. Et eksempel er den verdensberømte amerikanske popgruppe ”Sister Sledge”, der altid benytter hotellet , når de besøger Europa, hvilket sker flere gange om året.
Så sent som i denne weekend har berømte og smukke Camille Sledge, datter af Debra Sledge fra Sister Sledge givet koncert på Nationalmuseet. Camille Sledge udtaler ”My entire family and I have over the years become very close friends with Ole Andersen, who we feel is part of our family. We feel so loved and welcome here, - so for us is this HOME, - everytime we visit this great country”.

”Der er meget højt til loftet hos Hellerup Parkhotel, og jeg tror, at den afslappede stemning sammen med vores ”attention to details ” udgør svaret på, hvorfor netop vi fik priserne. Vi råhygger med vores gæster og kærligheden er gensidig, udtaler Ole Andersen, og fotæller videre, at han hver dag, det er muligt for ham, spiser morgenmad på hotellet og taler og hygger med alle gæsterne på daglig basis. ”Vi kender hinanden og hinandens behov, - derfor går også tingene op i en højere enhed. På fredag tager jeg hele min dejlige medarbejder stab med i Cirkusbygningen for at feste med dem, og fejre at vi fik disse priser. Jeg er dem alle dybt taknemmelig.”

Hellerup Parkhotel er ikke blot et business hotel, men også en kulturel højborg med mange kulturelle indslag. En meget stor kunstsamling med mere end 450 værker, udstilling af en række kendste kunstnere, - koncerter med store og små navne. Snart kommer Jethro Tull, hvor vi igennem en uges tid fejrer gruppens jubilæum…dette blot for at nævne et kort uddrag af de mange herlige events og indslag der finder sted på dette specielle hotel.

For yderligere information, flere billeder el.lign, kontakt os gerne på tlf. 22 11 89 30 eller på oa@hellerupparkhotel.dk
Kontaktperson:
Ole Andersen
Telefon:22 11 89 30
 
Afsender:
Hellerup Parkhotel
Strandvejen 203
2900 Hellerup
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse