Pressemeddelelser
Publiceret den: 04-12-2017
Den nye hjemmeside, ditnybyggeri.dk, hjælper med at tegne den røde tråd i byggeprocessen og klæder nybyggerne bedre på, så de får en god og sikker vej gennem byggeprocessen.

Det er en kompliceret proces at bygge et nyt hus. Mange oplever den som krævende når der skal tages en masse beslutninger før og under byggeriet. Samtidig er det ofte den største økonomiske investering i de fleste nybyggeres liv.

80.000 danskere går med tanker om at bygge nyt.

I det seneste år er der bygget ca. 6.500 nye huse i Danmark og ifølge Gallup går 80.000 danskere med tanker om at bygge nyt.
– Med ditnyggeri.dk har vi skabt en uafhængig, digital platform, der er målrettet nybyggerne og som tilbyder markedets dybeste og bredeste fagviden, rådgivning og inspiration inden for alle facetter af et nybyggeri, siger Bo Dahl Andersson, der står bag den nye hjemmeside og fortsætter:
– Et husbyggeri er en livsinvestering med mange overvejelser og måske også en nogle bekymringer. Dem vil vi gerne forsøge at hjælpe med at afklare på en overskuelig og måde.

Det store overblik
På ditnybyggeri.dk er byggeprocessen delt ind i en række veldefinerede faser, der skridt for skridt tager fat om alle de spørgsmål, der rejser sig i et byggeri.
– I samarbejde med en række fagjournalister og branchens egne aktører har vi samlet relevant information om byggekontrakter, lovgivning, økonomi og tendenser indenfor arkitektur og materialer, forklarer Bo Dahl Andersson og understreger:
– Det er vigtigt for os at skabe en god dialog imellem nybyggeren og myndigheder, byggefirmaer, advokater og håndværkere. Et af vores mål har været at sikre en mere effektiv kommunikation parterne imellem. Mange af usikkerhederne opstår nemlig, når dialogen er uklar, og der ikke er enighed om forventningerne.For yderligere information kontakt Bo Dahl Andersson på 31321108, info@ditnybyggeri.dk
Kontaktperson:
Bo Dahl Andersson
Telefon:31321108
 
Afsender:
Dit Nybyggeri
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse