Pressemeddelelser
Publiceret den: 01-12-2017
Julemænd på gaderne, nye julespecials hver dag, små overraskelser og glæde til folket.

Wolt har taget København med storm og er på kun 8 måneder blevet en seriøs konkurrent til de etablerede take-away platforme i København, såsom Just Eat, Roomservice og Take-out. Den prisvindende app, med fokus på premium takeaway; leveret, to-go eller til bordet på restauranten, er den første af sin slags i Danmark.
De vil give københavnerne mere tid i en stund, der er præget af trængsel og alarm.

Mere glæde til folket
Wolt slutter året af med en større juleindsats. De mener, at københavnerne stresser for meget i december måned, og at det skal være en tid, hvor vi kommer hinanden ved og i ro og mag kan sætte et ordentligt punktum på året både arbejdsmæssigt og med familie og venner.

“Vi sætter et stort fokus på og en ære i at gøre en forskel i de byer, vi opererer i. Da det er vores første jul i Danmark, har vi tænkt os at gøre en ekstra stor indsats for at sprede en masse juleglæde, og så vil vi selvfølgelig gerne sige tak for et godt første år i København!”

I samarbejde med deres restaurantpartnere, har Wolt sammensat et udvalg af julespecials hver dag. “Så kan du bruge din tid på andet end at stå i køkkenet - og hvis du er heldig, er det selveste julemanden, der leverer maden. Vi vil være med til at skabe lidt ekstra sjov. Når vi nu bevæger os så meget rundt i gadebilledet, hvorfor så ikke gøre det som julemænd?”, lyder det fra Patrick Dümer, Direktør i Wolt Danmark.

Wolt fokuserer på den gode kvalitet og brugeroplevelse og samarbejder i skrivende stund med 84 restauranter i København. Man kan blandt andet bestille mad fra Kiin Kiin, Cock’s & Cows, Meyer’s Deli, California Kitchen, Yoburger og mange andre velkendte steder.

Om Wolt
Wolt blev lanceret i Helsinki, Finland, i 2015 og har sidenhen ekspanderet til 15 byer på tværs af Finland, Sverige, Estland, Letland, Litauen og Danmark, med flere end 450.000 brugere, 1.000 restaurant partnere og 1.500 kurérpartnere. Wolt kom til København i februar 2017 og er sidenhen vokset hurtigt. Læs mere om Wolt på wolt.com, eller download app’en i App Store eller Google Play.
Kontaktperson:
Patrick Dümer
Telefon:30954436
 
Afsender:
Wolt Danmark
Vesterbrogade 121a 6 sal
1620 København V
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse