Pressemeddelelser
Publiceret den: 18-11-2017
Vinderne ved Danish Bike Awards blev fredag aften fundet i en fyldt Docken i København. 10 priser blev uddelt i løbet af aftenen, mens der blev optaget et nyt medlem i Hall of Frame samt uddelt en fighterpris.
?Endnu et fremragende cykelår er gået, hvor Danmark har leveret masser af fantastiske præstationer både i ind-og udland. Næsten 40 EM og VM-medaljer er blevet hentet af de danske cykelryttere. Danish Bike Award hyldede her til aften for ottende gang de mange flotte præstationer og uddelte 10 priser, en fighterpris og et nyt medlem kom i Hall of Frame.

Arrangementet var som noget nyt i 2017 flyttet fra Cirkusbygningen og ud på Docken i Nordhavnen, og det gav et nyt og frisk pust til arrangementet. Der mødte rigtig mange cykelkendisser op anført af blandt andet Jens Voigt, men også rigtig mange cykelfans havde valgt at bruge aftenen på at følge showet, prisuddelingerne og den obligatoriske røde løber.

Der blev i alt uddelt 10 priser, som gik til: Årets landevejsrytter (Jakob Fuglsang), Årets enkeltstartsrytter (Mikkel Bjerg), Årets mountainbikerytter (Stafetholdet), Årets hjælperytter (Søren Kragh Andersen), Årets kontinentalhold (Team Giant Castelli), Årets banerytter (Niklas Larsen), Årets talent (Julius Johansen), Årets klub (Team Charlie Cycling), Årets cykelevent (Carlos Sastre Classic/Cykelstafetten) og Årets profil (Julius Johansen).

"Fantastisk med disse rammer"
Udover de 10 priser blev også Jørgen Guldborg hyldet for sit store engagement i cykelsporten, hvor han har engageret sig dybt i afviklingen af cykelløb.

Der skulle endvidere findes et nyt medlem af cykelsportens allerfineste klub, nemlig Hall of Fame, og denne store ære gik til Dan Frost. Han slutter sig dermed til et fornemt selskab.

"For det første synes, at det er fantastisk med disse rammer på Docken. Jeg er rigtig glad og stolt over, at jeg tog denne beslutning. Det var hurtigt udsolgt, hvilket som arrangør altid er glædelig," lød det fra arrangør Tino Thorsøe.

"Prisshowet var et glimrende bevis på alsidigheden og de mange kæmpetalenter, dansk cykelsport har født de senere år, Det var første gang i otte år, at vi har afviklet arrangementet en fredag, og det giver rytterne og de øvrige deltagere endnu bedre muligheder for et godt afterparty her efter showet."

Ud over de mange priser blev aftenen krydret med topunderholdning, kommentarer og anekdoter fra værterne Heidi Frederikke Sigdal og Michael Stærke, mens Sanne Jakobsen stod for interviews på den røde løber før showet.

Danish Bike Award arrangeres af CEC Event CPH i samarbejde med: Feltet.dk, Craft, Garmin, Kønig & Partnere, Virtu Cycling, Volvo, Nellemann, Beckers, Heino Cykler, Bravida, Kalles Kaffe, Basso Bike, Specialized, Bak Optics og Copenhagen Event Company.

Over 35.000 stemmer blev afgivet ved årets Danish Bike Award.
Kontaktperson:
Tino Thorsøe
Telefon:22223065
 
Afsender:
CEC Event CPH
Færgehavnsvej 35
2150 Nordhavn
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse