Pressemeddelelser
Publiceret den: 16-11-2017
5.-6. maj 2018 afholdes Kær-Litt, for første gang. Det bliver en weekend i kærlighedens navn. Litteratur, sange, tekster af alle slags præsenteres på forskellig vis på festivalen under fællesnævneren kærlighed mellem mennesker.

Festivalen holdes i de idylliske omgivelser på Fuglsang Herregaard på Lolland. Programmet begynder så småt at tage form, og flere forlag og forfattere har allerede meldt deres ankomst.

På festivalen kan man møde forlag og forfattere ved stande fordelt i de herskabelige stuer. Der bliver arrangeret signeringer i nogle af herregårdens hyggekroge. Ind imellem kan man lytte til musik, danse tango eller deltage i en skriveworkshop.

I salonerne skiftes forfattere til at læse op af deres værker. Har man lyst, kan man slentre en tur på kærlighedsstien i herregårdens store park. I parken findes også et kæmpe huletræ, her bliver der oplæsning og hygge for de yngste gæster.

Bliv gift
Bliver man grebet af stemningen, står Martin Lohse fra Guldborgsund kommune klar til at vie kommende ægtepar og det bliver helt officielt, for kommunens borgerservice er til stede og sørger for dokumenterne.

Novellekonkurrence
Drømmer man om at få offentliggjort en kærlighedsnovelle, kan man deltage i festivalens konkurrence. Skriv en kærlighedsnovelle på 2.700 ord og send den inden 1. april 2018 til novellekonkurrence@kaer-litt.dk, så er man med i konkurrencen. De ti bedste noveller samles og udgives i en bog, den bedste bliver offentliggjort i Familie Journal (mod honorar), nummer to vinder et skrivekursus på Forfatterskole.dk og til tredjepladsen er der et gavekort på 1.000 kroner til Bog & Ide.

Dommerne i konkurrencen er, fiktionsredaktør Anne Mette Hansen fra Familie Journal, bibliotekar Lene Hedengran fra Guldborgsund-Bibliotekerne og forfatter Dorte Roholte.

Yderligere information
Læs meget mere på www.kaer-litt.dk og www.facebook.com/kaerlitt

Billeder og logoer kan downloades fra hjemmesiden i høj opløsning til pressebrug

Ønsker du mere information, er du meget velkommen til at kontakte

Generelt om festivalen: Gittemie Eriksen - presse@kaer-litt.dk - 20749747
Om novellekonkurrencen: Dorte Roholte – novellekonkurrence@kaer-litt.dk - 28971113

Festivalen arrangeres i samarbejde mellem Guldborgsund-bibliotekerne og en projektgruppe fra forfatternetværket StORDstrømmen under Dansk Forfatterforening. Desuden støttet af Lolland-Falster Lovestorm og Business Lolland-Falster
Kontaktperson:
Gittemie Eriksen
Telefon:20 74 97 47
 
Afsender:
Kær-Litt
Aage Sørensensgade 27
4800 Nykøbing F
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse