Pressemeddelelser
Publiceret den: 10-11-2017
Siden folketinget lukkede for solcelletilskuddet sidste år, har solcelleejere måtte finde sig i at levere overskudsstrømmen til elnettet kvit og frit. Det er nu slut, da man fra i dag har mulighed for at sælge solcelleanlæggets overskudsstrøm til markedsprisen på elbørsen.

---------------------------------------

Det er solcellefirmaet Viva Energi A/S og energiselskabet Vindstød, der står bag initiativet. Solcelleejere, der ikke har offentligt tilskud, kan tilmelde sig ordningen og løbende modtage betaling for anlæggets overskudstrøm. Afregningsbeløbet svarer til markedsprisen på elbørsen Nord Pool, hvor prisen går op og ned i løbet af dagen. Solcelleejere har den fordel, at afregningsprisen er højst om dagen, hvor solcelleanlægget også leverer mest.

EKSTRA ATTRAKTIVT AT ETABLERE NYE SOLCELLER
Den nye afregningsmulighed gør det også ekstra attraktivt at investere i nye solceller. ”Vi har arbejdet en del for at få en salgsafregning op at stå, så vi er glade for, at det lykkes os at gøre solceller til en endnu bedre investering for folk. Den nye salgsafregning kombineret med et solcelleanlæg med batteri vil give et fantastisk afkast for de fleste. Det er godt for både miljøet og for pengepungen”, siger direktør Lars Bjerg fra Viva Energi A/S.

Det er nemt at tilmelde sig ordningen. Vindstød står for alt det praktiske, og herefter modtager man så betaling hvert kvartal.

Find mere information på www.vivaenergi.dk/elsalg, hvor man også kan tilmelde sig ordningen.


./. Bilag.
Foto af solcellebetaling.

Billedtekst: ”Solcelleejere kan nu tjene penge på den strøm, de ikke selv bruger.”
Kontaktperson:
Lars Bjerg
Telefon:70227040
 
Afsender:
Viva Energi A/S
Anelystparken 43B
8381 Tilst
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse