Pressemeddelelser
Publiceret den: 07-11-2017
Scanning og automatisk arkivering
Har du kælderen fuld af papirer, men ikke tid til at vurdere om de skal bevares eller kan smides væk? Eller endnu vigtigere: Om de SKAL makuleres fordi de indeholder persondata, som du ikke længere har ret til at opbevare? Ofte bliver den slags opgaver udskudt, fordi man ikke kan sætte hvem som helst til at vurdere indholdet – og de, der kan, har ikke tid.
Fortvivl ikke – hjælpen er nær: InfoShare har udviklet et system til næsten automatisk arkivering af scannede udgaver af papirdokumenter. Og det er billigt! Vores PdfTextScanner program skal blot fodres med søgbare pdf-filer og så sorteres filerne ned i relevante mapper ud fra det indhold, man finder interessant. Og dokumenternes filnavn kan også automatisk ændres, fx ud fra en funden dato i dokumentet. Søgbare pdf filer kan du lave med de fleste standard scannere på markedet. Det går rimeligt hurtigt (faktisk tager det længere tid at køre papirerne gennem makulatoren bagefter).
Løsningen er specielt tiltænkt sortering af dokumenter med cpr-nummer, så de problemer, man risikerer i forbindelse med opbevaring af dokumenter med personidentificerbare oplysninger kan minimeres: Beskyttelse af persondata og herunder sletning af forældede data, er lige vigtig uanset om disse data foreligger i digital form eller på papir. Så vores løsning finder alt, der ligner cpr numre og opretter mapper med pdf-filer for hver enkelt fundet nummer. Og så må man selv beslutte om de skal slettes, arkiveres eller spises med varm mælk.
Men sorteringen kan bruges til hvad som helst, som man kan udtrykke med en ”regular expression” tekst. Og det er stort set alt. Vi sørger selvfølgelig for at det er nemt at komme i gang, bl.a. ved at levere udvalgte RegEx udtryk for cpr numre, bilers registreringsnumre, beløb m.v. Og er altid klar til at hjælpe med yderligere udtryk.
Pris 3.460 + moms
For de første 400 ordrer (eller så længe lager haves) medfølger der gratis (dog opkræver vi fragten) en Brother ADS-2800W scanner, som scanner 30 sider pr minut. På begge sider, hvis det er nødvendigt! (Altså 60 sider pr minut ved bilag med tekst på begge sider). Og den er stort set ligeglad med om alle sider har samme størrelse og klarer selv en bon fra Storebæltsbroen uden problemer.
Kontaktperson:
Arne Skov
Telefon:38806010
 
Afsender:
InfoShare
Degnemose Alle 18
2700 Brønshøj
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166