Pressemeddelelser
Publiceret den: 01-11-2017
Så er der ikke mange dage til at ”Songs and Joy” kommer til Skive og fylder den mere end 125 år gamle scene med moderne rytmisk kristen musik og en masse ørehængere fra nogle af popmusikkens store velkendte navne. Men udover musikken vil man også kunne opleve 2 af de dygtigste balletdansere fra Balletskolen i Holstebro når de omsætter det gamle Billy Steinberg og Tom Kelly nummer ”True Colors” som både har været et kæmpe hit med Phil Collins og Cyndi Lauper og Michael W. Smith’s ”Breathe” i en contemporary dans. Derudover kommer den lokale billedkunstner Karin Ulrich og foreviger hele koncerten på et stort maleri der tager sin udformning efterhånden som koncerten skrider frem. Men også det lokale Limfjordskor har øvet op til koncerten hvor de medvirker på en række numre og ”Korrødderne” fra Skive Musikskole er med på et par numre, så der er virkelig lagt op til en bred kulturel koncert på torsdag den 9. november når koncerten starter kl. 19:30.
Der er stadig billetter at få og der vil også være mulighed for at købe ved døren, så selvom man måske ikke har fået bestilt endnu, skulle der nok kunne findes plads, for som initiativtager til koncerten Michael Halle siger ”Hvor der er hjerterum er der husrum” og der er rigtig meget hjerterum når ”Songs and Joy” spiller 2 timers koncert med sange der alle sammen handler om Tro, Håb og Kærlighed til fordel for Folkekirkens Nødhjælp.

-----

Billedtekster:

Korbillede: Limfjordskoret ved en af de sidste prøver før koncerten i Skive Theater 9. november

2 Guitarister: Der er 45 års forskel på orkestrets yngste og ældste musiker, men musikalsk er de jævnaldrende og spiller fortrinligt sammen.

Maleri: Kunstmaler Karin Ulrich ved et af hendes utallige malerier
Kontaktperson:
Michael Halle
Telefon:40840280
 
Afsender:
"Songs and Joy"
Ballingvej 68
7800 Skive
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166