Pressemeddelelser
Publiceret den: 01-11-2017
Den Europæiske Investeringsbank har valgt at finalen i næste års Social Innovation Tournament skal holdes i København. Social Innovation Tournament (SIT) er en højprofileret konkurrence for innovative sociale iværksættere, der bringer løsninger på EU’s alvorlige udfordringer indenfor social-, sundheds-, miljø- og beskæftigelsesområdet. Finalen, der finder sted i september 2018, afvikles af EIB Institute, der har valgt den danske NGO, FitforKids, som co-organiser.

Tidligere dobbelt-finaledeltager og prisvinder i SIT, Pelle Plesner fra FitforKids, udtaler: “ Vi er selvfølgelig utrolig glade for, at finalen i den Europæiske Investeringsbanks ”Social Innovation Tournament 2018” kommer til København. Det vidner om, at Danmark har et internationalt anerkendt iværksættermiljø, og at EIB Institute til markeringen af 60-året for den Europæiske Investeringsbanks stiftelse har ønsket at skabe de bedste rammer for afviklingen af dette prestigefyldte arrangement – og der ligger København som professionel værtsby helt i top!”

En jury bestående af specialister fra internationalt erhvervsliv og den akademiske verden vil nominere og vælge de fire vindere blandt de mange hundrede ansøgere. Alle projekter konkurrerer i de to kategorier General og Special Category om 1. og 2. præmier på henholdsvis EUR 50 000 og EUR 20 000.

”Dysten om æren og pengepræmierne tiltrækker hvert år hundredvis af deltagere fra europæiske non- og for-profit organisationer, socialøkonomiske virksomheder, Tech-virksomheder, offentlige institutioner, business Angels og iværksættermiljøet. Vi glæder os meget til at se, hvilke fantastiske projekter fra Danmark og fra hele Europa, der vil kæmpe om æren, priserne og muligheden for at skabe gennembrud indenfor Social Innovation.” udtaler Pelle Plesner, der nu skal ud og finde partnere til eventet, der vil strække sig over to dage.

EIB Institute “Social Innovation Tournament 2018” er åben for enkeltpersoner og teams bosiddende i EU, EU-kandidatstater og EFTA-lande. Projekter kan være innovative idéer der indenfor en overskuelig fremtid kan realiseres og få håndgribelig betydning for samfundet eller allerede implementerede social impact løsninger med beviselig effekt, der kan tjene som eksempel på best practice på sit område.

EIB Institute blev stiftet af EIB Group (European Investment Bank og European Investment Fund) til fremme af initiativer for det fælles gode i Europa, primært EU medlemsstater.

Læs mere om konkurrencen og EIB Institute her: https://institute.eib.org/

Læs mere om FitforKids her: http://www.fitforkids.dk/
Kontaktperson:
Pelle Plesner
Telefon:70702920
 
Afsender:
FitforKids
Jernbane Alle 39, 1. tv.
2720 Vanløse
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166