Pressemeddelelser
Publiceret den: 26-10-2017
Gud ske lov for det! I dag kaldes de clairvoyante og medier, og mange mennesker benytter sig af deres særlige evner til personlig selvudvikling og indsigt, for at opnå mere balance og skabe sig et godt liv. Nogle gange kan det være manglende afsked med en slægtning, der er årsagen til, at vi føler vi sidder fast. Andre gange kan f.eks. stress lægge låg på vores mavefornemmelse, så vi har svært ved at træffe de rigtige beslutninger. Vi er ikke alle sammen så udviklede i vores spirituelle evner, at vi kan finde svaret inde i os selv, og så kan det være en stor hjælp at opsøge en der kan hjælpe.

Vores moderne dagligdag kan også være så hektisk, at vi glemmer at få passet på os selv, og her kan meditation, yoga eller healing ofte hjælpe med at slippe den fysiske og mentale stress.

Er man ikke nået at stoppe op i tide, kan ubalancerne sætte sig som fysiske symptomer, og så er det måske en hel anden behandler man skal have fat på?

Hvem kan så hjælpe? Det spørgsmål og mange flere kan du få svar på i weekenden den 3. - 5. november når messen Mystikkens Univers slår dørene op i Østerbrohuset.

Denne weekend har du mulighed for at møde intet mindre end 115 udstillere inden for det spirituelle og alternative, og der er hele weekenden igennem oplysende foredrag og minikurser, samt en masse gode tilbud.
Der er rig mulighed for at få svar på sine spørgsmål og stof til eftertanke, når clairvoyante, healere, præster, dyre-telepatører, Hare Krishna munke, engleguider, numerologer, shamaner og yogier står klar på messen. Der ud over kan du opleve mange spændende stande med salg af blandt andet bøger, engle- og tarotkort, malerier, smykker og økologiske lækkerier.

Læs hele programmet på www.mystikken.dk

Messen er åben i dagene 3. - 5. november, fredag 12-18, lørdag/søndag 10-18. Entré kr. 90,-
Adresse: Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København Ø
Kontaktperson:
Susanne Mehl Bengtson
Telefon:20 33 70 89
 
Afsender:
DanInfo Messerne
Sepstrupvej 67
8653 Them
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse