Pressemeddelelser
Publiceret den: 23-10-2017
EDUaction - Vejledning med VR-teknologi præsenteres for første gang nogensinde
i Bella Centret d. 25.+ 26. oktober 2017 ved Uddannelseseventen Copenhagen Skills
Ungdommens Uddannelsesvejledning i Hvidovre, Brøndby og Ishøj – UU Center Syd – har sammen med en ung dansk iværksætter udviklet et helt nyt virtuelt vejledningsværktøj.

Danmark mangler faglærte

Særligt inden for industriens område og i byggebranchen vil der om ganske få år være mangel på faglært arbejdskraft, og derfor er det nødvendigt at flere unge vælger en erhvervsuddannelse.
Men mange unge kender kun de klassiske håndværk som tømrer, murer, maler og mekaniker m.fl.
I Ungdommens Uddannelsesvejledning vil vi gerne sikre os, at de unge får kendskab til flere af de uddannelser og brancher, hvor det både vil være muligt at få praktikplads og ansættelse bagefter.

Vi har derfor taget initiativ til et nyt og spændende samarbejde om et virtuelt vejledningsværktøj, som vi håber, vil kunne få endnu flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse, og i første omgang at få lyst til at komme ud og opleve faget i virkeligheden ved at komme i erhvervspraktik.

EDUaction - Prøv det i Bella Centret i uge 43

Skills betyder færdigheder - At kunne noget.
Til Copenhagen Skills Uddannelsesevent får de besøgende rig mulighed for at teste deres skills, og prøve fag de aldrig tidligere har mødt – eller måske endda hørt om.
Hvem ved f.eks. hvad en industritekniker laver til dagligt på jobbet? Eller en bygningsstruktør?
Og er en kleinsmed mon en der står og vrider klejner? Eller hvad laver en smed egentligt?

Ved denne store uddannelsesmesse, hvor der sidste år var mere end 30.000 besøgende elever, lærere og forældre, kan du i år som noget helt nyt prøve hvordan det er at være smed i et par minutter – eller industritekniker – eller bygningsstruktør . . .

UU Center Syd og firmaet Takeawalkvr har udviklet 3 film i Virtual Reality, hvor de unge kan tage VR-briller på, og de næste 2 minutter bogstaveligt talt træde ind i en ny verden og opleve den selv.
AKS-Gruppen i Hvidovre og entreprenørfirmaet CG Jensen har medvirket til optagelse af filmene.
Kontaktperson:
Søren Elnebo Lau
Telefon:51193514
 
Afsender:
UU Center Syd
Vejlebrovej 65
2635 Ishøj
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse