Pressemeddelelser
Publiceret den: 10-10-2017
Den største danskejede grossist au2parts og Digitalservicebog har indgået salg og samarbejdsaftale, med aftalen har au2parts sikret sine kunder en god og fremtidssikret løsning. – følgende værkstedskæder er tilknyttet au2parts. Men alle kunder kan finde produktet via webkataloget www.onlineautodele.dk
• AutoPartner.
• Teknicar
• RudeCenter
• Diesel/hybrid Center
• CAC Certificering
• Bosch Car Service

Vi ser store muligheder ved i fællesskab at udnytte de styrker, vi har i hver vor organisation. Digitalservicebog har et unikt varemærke registreret produkt med god service, teknisk support og vejledning af værkstederne. Til gengæld kan au2parts med deres landsdækkende 42 au2parts grossister/afdelinger sikre at Digitalservicebog kan tilbydes til alle værkstederne i hele Danmark, udtaler Martin Jensen fra Digitalservicebog og fortsætter:

- Vi mener, at disse to stærke teams kan supplere hinanden særdeles godt i markedet og dermed give værkstederne den optimale løsning.

Med samarbejdsaftalen med Digital Servicebog tager au2parts endnu et skridt mod digitaliseringen i bilbranchen, for at eliminere fusk med kilometertal, forsvundne og manipulerede servicebøger til gavn for både bilejere og værksteder.

Alle au2parts værksteder, kan fremover bestille adgang eller får mere information til Digitalservicebog direkte hos au2parts 42 afdelinger, eller hos en af de mange au2parts konsulenter.

Hos au2parts glæder man sig over at værkstederne fremover kan forenkle processen ved service registrering, og nøjes med at bruge et system til samtlige bilmærker, samt at digitale servicebøger kan gøre det tryggere for alle ejere af biler, at få udført service, da alle via systemet kan få adgang til et køretøjs servicehistorik via hjemmesiden digitalservicebog.dk i Danmark.

- Flere landsaftaler er på vej både i Danmark og Sverige, Vores system i Danmark er udviklet, så det nemt kan bruges i andre lande. I Sverige og Norge får vi adgang til bilens grunddata, mærke, model, stelnummer og nummerplade, ligesom i Danmark, så I disse to lande er det stort set samme løsning som i Danmark, siger Martin Jensen fra Digital Servicebog.

Således er også udbredelse til Norge og Finland på vej. Der udvikles desuden på fuldt tryk systemer til Holland, Irland og Storbritannien.

• au2parts:
? au2parts er den største landsdækkende, danskejede grossistkæde, som fokuserer på professionelle værksteder, der har brug for effektiv logistik og mærkevarer i original kvalitet til den rigtige pris
? au2parts er meget bredt dækkende lagermæssigt, og har mulighed for at trække varer fra hovedlagere flere gange dagligt. Med 42 afdelinger fordelt over hele landet, og adskillige vareture dagligt, sikres en høj leveringsevne.

• Digitalservicebog
? Digitalservicebog er et registreret varemærke.
? Digitalservicebog er nordens største service portal, der sikre både bilejeren og værkstedet.
? Digitalservicebog er anbefalet af Dans
Kontaktperson:
Martin Jensen
Telefon:53374803
 
Afsender:
Digitalservicebog ApS
Manøvej, 1
4800 Nykøbing F.
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse