Pressemeddelelser
Publiceret den: 21-09-2017
KROP-SIND-ÅND Helsemessen - det store tag-selv-bord af alternative behandlingsformer - afholdes i Århus for 25. gang.

I weekenden d. 29. september - 1. oktober omdannes Ceres Park til et pulserende, spændende sted med en hyggelig og indbydende atmosfære.

DanInfo Messerne afholdt i 1993 KROP-SIND-ÅND Helsemessen for første gang i Ridehuset i Århus og siden da er det blevet til 25 messer i Århus og mere end 65 store helsemesser i resten landet.

- Det er fantastisk, at vi stadig kan inspirere og tilfredsstille nysgerrigheden hos det store publikum, der er til vores messer. Interessen har aldrig været større for at finde sin egen vej til et godt helbred både fysisk og psykisk, og vi forventer igen i år, at der kommer omkring 5000 gæster til messen i Ceres Park, udtaler messearrangør Susanne Bengtson.

Der er 120 udstillere og på standene kan du bl.a. prøve psykologisk aura-analyse udført af en psykolog, høre hvordan du får et liv i balance med naturlig hormonterapi, prøve Falun Dafa, der er en spirituel meditations praksis, rette blikket ud i din fremtid vha. progressionsterapi, nyde en lækker velværemassage eller høre hvordan man kan behandle børn, der lider af natteterror - så både du og barnet får jeres søvn. Prøve runekast og runetydning eller få tegnet din sjælstegning, få svar på dine livsspørgsmål ud fra clairvoyance, kortoplæg eller håndlæsning. Du kan endda få clairvoyante og telepatiske svar omkring og fra dit kæledyr og meget mere.

Hele weekenden igennem er der en perlerække af 65 spændende foredrag og minikurser, der giver effektive redskaber inden for sundhed, personlig og åndelig udvikling.

Ingen helsemesse uden Medicinsk Cannabis
Der er en enorm nysgerrighed overfor, hvad Medicinsk Cannabis er for noget, hvad det kan gøre for os - er det godt eller skidt?
Tom Gregersen tager os med igennem de meget svære valg, han måtte træffe, da hans 5 årige datter Mathilde blev ramt af en sjælden kræftsygdom. Han så, hvordan lægernes behandling af Mathilde fik hende til at sygne hen på grund af den medicin, der blev ordineret. Og han indså, at han var nødt til at gøre noget selv. Det gjorde han så og fandt frem til alternativ medicinsk cannabis.
Tom fortæller i dette foredrag om det svære valg, den lykkelige udvikling og nødvendigheden af selv at tage ansvaret tilbage, når det ikke lige går som man forventer i sundhedsvæsenet.

Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus - men vi lever på jorden
Har du nogen sinde hørt og set en mand udlevere sit hjerte? Stået i sin sårbarhed og samtidig sin styrke? Kravene til mænd har gennem de sidste 50 år ændret sig kolossalt, og man forventes blot at finde ud af det selv. I sit foredrag viser tantriker og kærlighedsshaman Kelvin Varst dig vej på en rejse igennem stereotyper, kønskamp, teori og det der gør, at vi ikke kan leve med hinanden, men heller ikke leve uden.

Messen er åben d. 29. september - 1. oktober kl. 10 - 18. Entré kr. 85,- Det samlede program og åbningstider m.v. kan ses på www.helsemesse.dk
Kontaktperson:
Susanne Mehl Bengtson
Telefon:20 33 70 89
 
Afsender:
DanInfo Messerne
Sepstrupvej 67
8653 Them
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse