Pressemeddelelser
Publiceret den: 20-09-2017
Om ganske kort tid bliver der skruet op for de helt store danske hits, når musikforestillingen ”SAD i PARKEN – En Rugsted & Kreutzfeldt hyldest” får Danmarkspremiere den 5. oktober i Hermans, Tivoli Friheden i Aarhus. Herefter følger en turne rundt til 13 forskellige byer i landet (se nederst for hele turneplanen).

SAD i PARKEN er en energisk og nærværende hyldest til det danske svar på Lennon & McCartney og Simon & Garfunkel, nemlig Rugsted & Kreutzfeldt. Den danske duo, som i år kan fejre 40 års jubilæum siden starten i 1977, hvor de brød igennem den danske lydmur med deres klassiske hit, ”Jeg ved det godt”.

Med SAD i PARKEN er der således dømt ”hits på stribe”;

- Rugsted & Kreutzfeldt har et sang katalog, som er helt suverænt. Masser af lækre, iørefaldende og meget velproducerede sange, som hele Danmark sang med på i 1980’erne. Så vi håber, at publikum kan høre, at vi har gjort os ekstremt umage med, at få denne store sangskat til at lyde utroligt godt, fortæller producenten Michael Bentholm fra Aarhusianske MusicalDanmark.

24 danske hits er der med i SAD i PARKEN. Lige fra titelnummeret ”Sad i parken” og gennembruddet ”Jeg ved det godt” til landeplager som ”Rundt op og ned”, ”Går gennem tiden”, ”Jeg’ i live”, ”Kærligheden kalder” og ”Mit hjertes telefon”. Og det hele er sat i scene i en park med grønt græstæppe og bænke, hvor sangerne får lov til at folde sig helt ud.

I denne park kan der opleves otte af de bedste syngende sangere og musikere, bl.a. Jonas Rasmussen og Anne Sofie Steen, der blev publikums yndlinge i sidste efterårs ”JOHN & JOEL - En hyldest til Elton John og Billy Joel” samt Lucas Hoang og Morten Kjær. Sidstnævnte er én af landets mest anerkendte sangere og vokalarrangører og laver også de vokale arrangementer til SAD i PARKEN. Tidligere har Morten med stor succes har lavet de vokale arrangementer til både SHUBIDUA The Musical og til den kommende musical om SEEBACH. Instruktør og koreograf er Peter Friis, som i øjeblikket også er aktuel, som koreograf på musicalen ”Efter brylluppet”.

Der er med andre ord en stor musikalsk oplevelse i vente – og selv om det er en slags ”udendørs koncert”, så kan alle sidde varmt og tørt uden risiko for regnvejr.

Turneplan:
Torsdag 5. - lørdag 7. oktober: Hermans, Tivoli Friheden, Aarhus.
Onsdag 11. oktober: Vendelbohus, Hjørring.
Torsdag 12. oktober: Harmonien, Haderslev.
Fredag 13. oktober: Slesvighus, Slesvig.
Tirsdag 24. oktober: Alsion Sønderborg.
Torsdag 26. oktober Kulturværftet Helsingør.
Fredag 27. oktober: Medborgerhuset Hvidovre.
Lørdag 28. oktober: Ishøj Kultur Café.
Onsdag 1. november: Skråen Aalborg.
Torsdag 2. november: Musikteatret Holstebro
Fredag 3. november: Kulturhuset Skanderborg
Onsdag 8. november: Grenå Pavillonen.
Torsdag 9. - fredag 10. november: Svendborg Teater.

Billedtekst:
De fire medvirkende i SAD i PARKEN blev fanget i regnen. Fra venstre er det Morten Kjær, Anne Sofie Steen, Jonas Rasmussen og Lucas Hoang.
Kontaktperson:
Michael Bentholm
Telefon:22307318
 
Afsender:
MusicalDanmark
Bjørnbaksvej 14
8260 Viby J
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166