Pressemeddelelser
Publiceret den: 25-09-2017
Endelig en nem løsning til rensning af tagrender. Ved hjælp af et langt teleskoprør, hvor der i enden er påsat en rustfri metalanordning kaldet renseren, kan hele arbejdet klares uden at man skal op og ned af en stige. Dette enkle, men geniale værktøj er udviklet af den danske opfinder Morten Kristensen fra Præstø, som kalder sin opfindelse for Oprens.
Teleskoprøret kan efter behov forlænges, så det kan nå op og rense tagrender helt op til 3½ meters højde. Når renseren hænger skråt på kanten og bunden af tagrenden, drejes den, så den står vinkelret på tagrenden – og så er det bare at skubbe den igennem tagrenden og hen til afløbet ved hjælp af teleskoprøret.
- I virkelighedens verden bør man gå en tur rundt om sit hus 3–4 gange om året, og med Oprens holde tagrenderne rene, så blade og klumper af mos naturligt forsvinder gennem afløbet fortæller Morten Kristensen.
Den patenterede og designbeskyttede Oprens kan købes på webshoppen Modan Inventions Webshop til en pris af kr. 495,- inklusive moms. Her findes også en lille video, der viser hvor nemt Oprens er at samle – og benytte.
Yderligere lysninger fås hos Morten Kristensen på telefon 55 99 33 33.
modan@modan.com www.modan.com
Billedtekst: Oprens er bare så nem at samle.
Billedtekst: Med Oprens fjernes nemt skidtet i alle tagrender, så regnvandet igen kan løbe frit.
Kontaktperson:
Morten Kristensen
Telefon:55993315
 
Afsender:
Modan
Værkstedsvej 16
4720 Præstø
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166