Pressemeddelelser
Publiceret den: 18-08-2017
Business Djursland inviterer sammen med Viden Djurs og Erhvervsakademi Dania OG Pepper til pressemøde tirsdag 22. august 2017 klokken 10:00 hos Nørgaard Teknik på Nørgaardsvej 5 i Auning.

Formanden for Business Djursland vil sammen med projektets øvrige samarbejdspartnere berette- og vise, de mange muligheder dette projekt giver alle typer og størrelser af virksomheder på Djursland, og der vil selvfølgelig være mulighed for at udfordre os bagefter.

Værdi for virksomhederne og kunderne
Projektet er søsat med det overordnede mål at definere og diskutere og fremme, den digitale forretningsudvikling hos virksomheder på Djursland, i samarbejde med ligesindede, og det deraf afledte behov for kompetenceudvikling. Formand for Business Djursland, Bjarne Nielsen og Viden Djurs Direktør, Ole Svit, betegner dette som startskuddet, til at Djurslands virksomheder kan tage skridtet ind i den næste digitaliseringsfase. Ud over spændende læring, vil virksomhederne og deres medarbejdere få konkret mulighed for at blive inspireret og hjulpet på vej ind i en digital fremtid, hvor de aktivt kan anvende de nye teknologier til at skabe værdi for deres kunder, vækste og skabe nye arbejdspladser.

Et bredt samarbejde skal styrke Djursland
IBIZ-Center er inviteret i projektet som ekstern samarbejdspartner og vil give startskuddet til projekt Digital Djursland. IBIZ-Center er et samarbejde mellem Teknologisk Institut, DELTA og Alexandra Instituttet, IBIZ-center arbejder for at nedbryde barrierer, der begrænser små og mellemstore virksomheders anvendelse af IT, for at styrke virksomhedernes daglige drift og konkurrenceevne.
I projektets forløb gennemføres på Viden Djurs, fire gå-hjem-møder, der henvender sig til forskellige virksomhedstyper og brancher, med ”Digitale forretningsmuligheder” som oplægsemne. Medarbejdere har også mulighed for at deltage på Open Learning, hvilket er kurser i alt fra Office pakken til internetsøgning. Samtidigt tilbyder Erhvervsakademi Dania medarbejdere og virksomheder, nystartet virksomheder og borgere med drømmen om at starte egen virksomhed, at deltage i akademiforløb i iværksætteri, LEAN i ledelse i praksis og projektledelse, som har til formål at understøtte den digitale forretningsudvikling og implementering.

Digital Matchning
Business Djursland og Viden Djurs er i år gået sammen om at afholde iCamp for alle studerende. Et tilbagevende event, i år vil de studerende få til opgave at løse digitale udfordringer for virksomheder fra Business Djursland. Målet er at få de studerende ud i virksomhederne og analysere virksomhedens digitale niveau og udfordringer, hvortil de i uge 46 vil leverer mulige løsninger, der bedømmes af virksomheden selv. Det forventes at mindst 50 virksomheder vil få mulighed for at deltage i den Digitale Innovationsuge 46. Ved udgangen af november foretages med hjælp fra IT-forum og Væksthuset en ”Digital Matchning”, hvor de deltagende virksomheder, kan blive hjulpet videre med de valgte løsninger.
Kontaktperson:
Bjarne Nielsen
Telefon:28349896
 
Afsender:
Business Djursland
Ny Lufthavnsvej 21
8560 Kolind
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse