Pressemeddelelser
Publiceret den: 30-07-2017
OSM Aviation lancerer vores Aviation Mentored Cadet Program i samarbejde med Center Air Pilot Academy (CAPA). Samarbejde går ud på at uddanne af piloter af meget høj standard, der kan gå direkte videre ud i job hos Norwegian, eller en af de andre luftfartsselskaber OSM rekrutterer piloter til.

CAPA er en af ??de pilotskoler, der har gennemgået og bestået OSM Aviation's compliance og best practice revision, og kvalificeret sig til at træne kadetter til OSM Aviation.

OSM tilbyder den komplette værdikæde fra rekruttering og uddannelse, planlægning af flyvetjeneste, beskæftigelse og HR. Alle operative forhold som uniformer og driftsmanualer og procedurer vil blive håndteret luftfartsselskabet.

OSM stræber efter at være en god arbejdsgiver og en god partner for vores flyselskaber - troværdige og engagerede. Vores motto hos OSM Aviation er; It is all about people.
Vi ønsker at sikre tilgængeligheden af ??professionelle veluddannede piloter, for de flyselskaber som vi arbejder sammen med.

Du kan se hvem vores kunder er på vores hjemmeside www.osmaviation.com.

Center Air Pilot Academy (CAPA) er en af Skandinaviens største og førende pilotskoler for erhvervspiloter. CAPA er centralt placeret i Roskilde, og har over 25 års erfaring i at uddanne piloter til luftfartsselsskaber verden over.
Kontaktperson:
Anna Kjær Thorsøe
Telefon:+45 22882083
 
Afsender:
Center Air Pilot Academy
Lufthavnsvej 44
4000 Roskilde
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse