Pressemeddelelser
Publiceret den: 21-07-2017
Det er ikke et helt almindeligt band der til november gæster Skive Theater med et udbud af sange, der alle har troen eller det kristne budskab som fællesnævner i langt de fleste af de engelsksprogede tekster.

Men selvom det 11 mand (m/k) store orkester med 7 musikere og 4 sangere synger på engelsk, er stort set alle pære danske. Dog lige med undtagelse af bandets violinist Lada Fedorova, der er hentet ind fra det tjekkiske kammerorkester. Det kunne så umiddelbart lyde som om det er et klassisk orkester, men det er ingenlunde tilfældet. ”Songs and Joy” som bandet hedder, har godt nok dybe rødder i det klassiske for flere af medlemmernes vedkommende, men de er også alle rytmiske musikere og har alle spillet og sunget i flere rytmiske sammenhæng med meget lang erfaring.

Det er sanger Michael Halle der har taget initiativ til at stable det hele på benene og få sammensat et band der kommer fra alle dele af landet og alle har en travl hverdag med koncerter, indspilninger, undervisning og i det hele taget musik i andre sammenhæng. Så det er heller ikke et band der samles ugentligt i øvelokalet, men kun fokuserer på de få koncerter ”Songs and Joy” kan give i løbet af et år. Det stiller store krav til den enkelte musiker og sanger, men også store krav til Kapelmesteren Lene Vammen Bisgaard, der til daglig er organist i Resen Kirke ved Skive, men også er rytmisk uddannet pianist og korleder for et 70 mand stort Gospelkor. Det er dog ikke dette kor, men i stedet Skive’s lokale ”Limfjordskor” der på enkelte numre flankerer ”Songs and Joy”, ligesom Skive Musikskoles Børnekor er med på et par numre.

”Idéen med bandet er, at vi gerne vil skabe noget glæde med nogle dejlige sange, hvoraf en stor del er kendte numre af både Beatles, Beth Hart, Sting, Elton John, Billy Joel, Michael W Smith og mange flere. Men vil også gerne inddrage et eller flere lokale kor i de områder af landet vi kommer til at holde koncerter, som vi også gør i Skive Theater den 9. november” fortæller Michael Halle.

Billetsalget er allerede godt i gang selvom der stadig er nogle måneder til selve koncerten, men det kan også skyldes, at ”Songs and Joy” har valgt at donere hele overskuddet ved koncerten til Folkekirkens Nødhjælp for netop denne koncert og altså selv spille gratis og selv afholde alle omkostninger til transport og indkvartering i forbindelse med koncerten. ”Det gør vi fordi vi gerne vil have så mange som muligt til at dele vores egen glæde ved musikken med, og fordi vi synes at Folkekirkens Nødhjælp i den grad har brug for al den økonomiske støtte den kan få. Det vil vi gerne bidrage med.” udtaler Michael Halle

Koncertbilletterne koster 185 kr. og kan bestilles på www.skivebilletten.dk, www.ticketmaster.dk og www.skivetheater.dk
Kontaktperson:
Michael Halle
Telefon:40840280
 
Afsender:
"Songs and Joy"
Ballingvej 68, Hem
7800 Skive
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse