Pressemeddelelser
Publiceret den: 13-07-2017
Tre tidligere gymnasiekammerater startede en dronevirksomhed under deres studier. Efterspørgslen voksede og de går nu alle tre fuld tid i virksomheden.

Sebastian Søndergaard, Bastian Bæk og Anders Rytter mødtes på HTX i 2009, men det var først efter de senere fandt sammen i 2014, at de stiftede virksomheden, Dronefoto Nord, som en sidebeskæftigelse til studierne. De havde alle stor interesse for iværksætteri og virksomhedsledelse, og det var en god måde at opnå kompetencer inden for områderne før arbejdsmarkedet kaldte efter studiernes skulle afsluttes.

Det endte med en anden vinkel til arbejdslivet. Kunderne begyndte at efterspøge deres ydelser, og deres fokus ændrede sig til at gå fuld tid i deres fælles virksomhed efter deres studier endte.

De specialiserer sig inden for tre hovedområder: Præsentationsvideoer af virksomheder og produktvideoer, inspektion onshore og offshore samt ejendomsfotografering til både private og erhverv. De bruger både drone til billeder fra luften, men kombinerer også traditionelt kamera fra jorden. Deres kunder spænder bredt fra offentlige institutioner, virksomheder med fokus på online markedsføring, nationale tv-produktionsselskaber og private kunder, der ønsker billeder af deres ejendom.

Droner kan udnyttes til at øge kvaliteten og fleksibiliteten i forhold til de før anvendte metoder. De kan samtidigt effektivisere omkostningsfulde opgaver, hvori der kan være store besparelser at hente.
Dronefoto Nord vil fokusere på det Nordjyske marked, hvor de vil blive markedsledere inden for markedsføring med droner. Denne ambition skal senere udbygges til hele landet.

Sommermånederne er allerede godt booket, så de tre stiftere har haft en godkendt overgang fra studierne til erhvervslivet.

For yderligere information kontakt venligst Anders Rytter på tlf. 22 53 61 67

www.dronefotonord.dk
www.instagram.com/dronefotonord
www.facebook.com/dronefotonord

Eksempel på opgaver:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=7jXbEE5IG98
https://www.youtube.com/watch?v=F86CTlOjaPg

For billeder i høj kvalitet: https://goo.gl/Y1PAE2
Kontaktperson:
Anders Rytter
Telefon:22536167
 
Afsender:
Dronefoto Nord ApS
Kærvangs alle 26
9000 Aalborg
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse