Pressemeddelelser
Publiceret den: 30-06-2017
Efter 19 år på Haarby Efterskole og syv af dem som forstander har Kim Thynebjerg valgt at søge nye udfordringer. Kommende skoleår vil viceforstander Henrik Thrane derfor blive indsat som konstitueret forstander på Haarby Efterskole.

Når skoleåret 2017/18 starter til august, vil man finde viceforstander Henrik Thrane ved roret på Haarby Efterskole. Han har i syv år været viceforstander på skolen, hvor han blandt andet har haft det pædagogiske ansvar. Han føler sig derfor godt klædt på til opgaven og ser frem til udfordringen.

”Jeg glæder mig meget til det. Jeg tror på efterskolen som ramme for personlig, social og faglig udvikling, og det er min erfaring, at de elever, der investerer i fællesskabet i løbet af deres efterskoleophold, får en oplevelse for livet. Den udvikling vil jeg, i fællesskab med resten af personalegruppen, gerne understøtte,” udtaler Henrik Thrane.

Skærper profilen
Efterskolen ser forstanderskiftet som en anledning til at skærpe deres eksisterende profil i løbet af efteråret. De seneste år har de arbejdet strategisk på at styrke skolens identitet som en moderne efterskole med masser af sport, faglige udfordringer og spændende studieretninger som International, Fitness, Science og Business. Eleverne har således mulighed for at fordybe sig i blandt andet sprog, innovation og projektledelse, fysisk træning, idrætsteori og sportsscience.

Skolen indførte ved skoleårets start formativ vurdering, som for eleverne betyder færre karakterer og mere refleksion over egen læring. Det netop afgåede elevhold har i år opnået det højeste karaktergennemsnit i skolens historie, og derfor ser Henrik Thrane og resten af personalet frem til den videre udviklingsproces i samarbejde med bestyrelsen.

Mere information
For yderligere information om forstanderskiftet eller efterskolen, kontakt konstitueret forstander Henrik Thrane på ht@haarbyefterskole.dk eller 21 22 66 40.
Kontaktperson:
Henrik Thrane
Telefon:21226640
 
Afsender:
Haarby Efterskole
Assensvej 8
5683 Haarby
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse