Pressemeddelelser
Publiceret den: 29-06-2017
Danske Digital Advisor når over 100 mio i omsætning i 2017 og sidder allerede efter kun 4 år massivt på online marketing markedet i Danmark. Virksomheden realiserer en 100 % forøgelse af medarbejderstaben i 2017 og fortsætter den eksplosive vækst.

Digital Advisor er specialister i online marketing baseret på affiliate netværk. Et affiliate netværk er et samarbejde imellem en annoncør, Digital Advisor og online medier. Annoncøren betaler ud fra opnåede resultater som f.eks. antal klik på en annonce, antal tilmeldinger til eksempelvis et nyhedsbrev eller antal køb. Annoncørens kampagne opsættes og styres af Digital Advisor, der i dag har et netværk af mere end 400 medier og online portaler i flere lande i Europa. Personerne bag Digital Advisor var blandt de første til at introducere affiliate marketing i Danmark og i dag efter kun 4 år har virksomheden store kunder som YouSee, Oister, Lederne, Santander m.fl.

Betaler kun for endelige salg

CEO og Founder, Rune M. Andersen udtaler: ”Vi er specialister i affiliate marketing og adskiller os ved at være stærke på rådgivning. Vi laver typisk komplette digitale strategier og går efter langsigtede kunderelationer.”

Rune M. Andersen fortsætter: ”Kunden betaler ikke noget, før de aftalte mål er nået og med den erfaring, vi har og den statistik vi 24/7 kan trække via vores system, ved vi, hvad der skal til for at få marketingkronerne konverteret til salg. Samtidig synes vi, det giver rigtig god mening at se strategien virke, før kunden betaler. Det gør også, at vi har meget tilfredse kunder, som kommer igen og igen.”

Udvidelse af partnerkredsen

Digital Advisor har store planer om vækst også udenfor Danmarks grænser. I dag arbejder virksomheden allerede i Sverige, Norge, Finland og Spanien, og der arbejdes med at udbrede aktiviteterne til flere lande. I den forbindelse er partnerkredsen udvidet med tidligere adm. direktør i KPI Bridge Oil i London, Henrik W. Hansen. Henrik W. Hansen havde ansvaret for en årlig omsætning på næsten 1 milliard US Dollars i KPI Bridge Oil.

Henrik W. Hansen har som tidligere udviklings-og managementkonsulent hjulpet mere end 50 virksomheder i 15 lande med forretningsudvikling herunder salgs- og lederudvikling og udtaler: ”Efter at have arbejdet som ekstern konsulent for Digital Advisor, har jeg på nært hold fulgt udviklingen og de unikke kompetencer og muligheder, der ligger i virksomheden. Digital Advisor ønsker at vækste yderligere i både Danmark og udlandet de kommende år, og har derfor brug for kompetencer indenfor forretningsudvikling, eksekvering og internationalisering. Da mine kompetencer ligger der, var det naturligt at købe sig ind i virksomheden, og jeg har store forventninger til Digital Advisor’s fremtid.”

Medarbejderudvikling og feedback kultur

Digital Advisor er en ung virksomhed med et ungt team – der allerede nu har opbygget en stærk medarbejderkultur. ”Vi ser ikke så meget på folks alder, og hvor langt de er karrieremæssigt, men mere på deres evner, deres vilje til at lykkes og meget væsentligt, deres evne til at påtage sig et ansvar og arbejde hårdt for at opnå succes. Vi bruger mange kræfter på at sikre et korrekt match ved nyansættelser, og bruger de forskellige personprofiltyper konstruktivt i dagligdagen,” siger Henrik W. Hansen og fortsætter: ”Vi giver vores medarbejdere et stort ansvar og forventer, at de tager det og håndterer deres kunder, samarbejdspartnere og den personlige udvikling, som en slags forretning i forretningen. Nøgleordet i alt hvad vi laver er købmandskab.”

”Vi går ligeledes meget op i at spille hinanden bedre og har indført en metodik omkring en fælles feedback kultur, hvor det forventes og accepteres, at vi giver ris og ros til hinanden løbende – er ærlige og direkte - og derved eliminerer konflikter og udfordringer hurtigt. Det gør, at vi hurtigt kan fokusere på at skabe både personlig og virksomhedsmæssig udvikling. Vi ønsker en team kultur, hvor alle bidrager til, at vi lykkes og med 10.000 gennemførte kampagner på 4 år, har vi vist bevist, at det virker.”

Digital Advisor

Digital Advisor blev etableret i august 2013 af Rune M. Andersen med Niklas Bjørn som partner. Allerede i 2014 var der 6 medarbejdere i virksomheden og i 2015 flyttede virksomheden til større lokaler i Frichsparken i Aarhus. I januar 2016 købte virksomheden 50% af Lesivo. I dag er virksomheden på 15 medarbejdere og Henrik W. Hansen blev partner i marts 2017. Virksomheden firedobler sine kontorkvadratmeter med nye lokaler i Aarhus fra juli 2017.Fotos
1. Ledelses- og partnerteamet i Digital Advisor fra venstre CEO og partner, Rune M. Andersen, CRO og partner Niklas Bjørn og COO og partner, Henrik W. Hansen
2. Digital Advisor teamet
Kontaktperson:
Rune M. Andersen
Telefon:42 420 420
 
Afsender:
Digital Advisor
Søren Frichs Vej 38K, st. tv.
8230 Åbyhøj
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse