Pressemeddelelser
Publiceret den: 14-06-2017
Pressemeddelelse
14-06-2017


Nu er det muligt for kommunikations- og markedsføringsvirksomheder at få erfarne branchespecialiserede vikarer i hele perioden, når medarbejderen skal på barsel.
Det er svært at finde barselsvikarer på det ønskede faglige niveau, og det er endnu sværere at beholde dem i hele barselsperioden, da mange samtidig søger efter varig beskæftigelse. Derfor får virksomheden svært ved at opretholde kvalitet og aktivitetsniveau pga. flere skift og pauser i barselsperioden. Virksomheden kan miste opmærksomhed - og det koster ordrer og kunder.
Kommunikation, markedsføring og digitale medier er fag med en høj andel af yngre kvinder. Det betyder, at de fleste arbejdspladser med jævne mellemrum har brug for kvalificeret hjælp udefra. Og den kan være svær at finde.
Derfor har Eva Kistrup startet Cover Power, der formidler branchekyndige barselsvikarer.
Eva Kistrup har lang erfaring som bureauejer og som personaleansvarlig:
”Jeg har stået der selv og skulle finde kvalificerede vikarer, der kunne gå ind og varetage komplicerede opgaver. Jeg har også oplevet, at flere af vores kunder havde svært ved at finde barselsvikarer med tilstrækkelig erfaring, og de oplevede også, at vikaren sagde op, hvis et andet mere fast job dukkede op.
Hos Cover Power har vi samlet et hold af dedikerede barselsvikarer, der alle har lang erfaring i branchen. Vi kan derfor sikre virksomheder det bedste match, både fagligt og i forhold til kulturen i organisationen. Vi formidler vikarer til fuldtid, deltid, lange og korte perioder samt til ad hoc-opgaver. ”

Cover Power varetager hele processen
Virksomhederne slipper for selv at skulle bruge tid på rekruttering. De får en vikar, der bliver hele perioden og sikrer kontinuiteten i opgaverne. Cover Power yder desuden dækning under kortere sygdom.

Vikaren har derudover en hotline til Cover Powers egne eksperter, og det er muligt at trække på Cover Powers ekspertise og ressourcer indenfor kommunikation og markedsføring. Mange virksomheder undlader at bringe en vikar i spil, når det er fars tur til at holde sin del af barslen. De betyder, at kollegaerne får mere travlt, og der er ting der falder på gulvet. Vi har et team af vikarer, der gerne tager kortere forløb og vil arbejde på deltid.
, ” fortæller Eva Kistrup.
Cover Power tager et fast honorar i forhold til vikariatets længde og karakter. Det koster ikke ekstra, hvis kundevirksomheden skulle ønske at ansætte vikaren.
Vores Vikarer
• Et korps af dygtige, professionelle kommunikatører, der har valgt at arbejde på en ny måde
• Fuldtidsvikarer, der tager opgaver på over 5 måneder (min. 30 timer pr. uge)
• Deltidsvikarer, der tager kortere forløb og opgaver på under 30 timer om ugen samt ad hoc opgaver
• Stab & ledelse varetager salg, rekruttering og kontakt samt vikarierer under sygdom og dækker ad hoc opgaver
• Vores vikarer har minimum fem års brancherelevant erfaring
Om Eva Kistrup
Cover Power er startet af Eva Kistrup, som har over tyve års ledererfaring i kommunikation og markedsføringsbranchen og selv har ansat over 60 medarbejdere. Som tidligere medejer af et integreret kommunikationsbureau, har Eva mødt mange virksomheder, hvor et barselsvikariat aldrig blev vellykket. Hun fik ideen om at sikre dedikerede og velkvalificerede vikarer og har startet Cover Power som ramme om bedre forløb for virksomheder og medarbejdere.
Kontakt Cover Power
T: 26159041
M: info@coverpower.dk
W: www.coverpower.dk
Kontaktperson:
Eva Kistrup
Telefon:26159041
 
Afsender:
Cover Power
Magnoliavej 2
2000 Frederiksberg
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse