Pressemeddelelser
Publiceret den: 12-06-2017
Dansk Autoværn A/S har i de seneste 3 år leveret massivt til den nye motorvej mellem Herning og Holstebro. Den 28. maj åbnede de første to etaper på i alt 10 km, som kaldes ”Messemotorvejen” og boligminister Ole Birk Olesen er glad for at trafikanterne nu får glæde af første del af motorvejen.

Vejdirektoratet bygger en 39 kilometer lang motorvej imellem Herning og Holstebro. Formålet er at give trafikanterne en hurtigere og mere sikker vej samt bedre trafikale muligheder for det nye supersygehus i Gødstrup. En aflastning af de lokale veje for tung trafik og støj har også vejet tungt.
Første etape, der har fået tilnavnet Messemotorvejen, går fra Snejbjerg til Sinding og er netop åbnet.

Godt samarbejde med M. J. Eriksson A/S

M. J. Eriksson A/S er totalentreprenør på entreprisen og projektleder hos Dansk Autoværn, Bjørn Lyng udtaler: ”Vi har haft et rigtig godt samarbejde med M. J. Eriksson. Der har været en gensidig respekt og forståelse for vores kompetencer hver især og en god kommunikation, der har sikret, at vi blev færdige til tiden.”

32 km autoværn

Dansk Autoværn har leveret og monteret ca. 32 km autoværn til de to etaper og tidligere leveret og monteret broautoværn til alle broer på entreprisen. Til november åbner endnu en etape på ca. 10 km, hvor Dansk Autoværn også leverer og monterer autoværn. Underlaget for motorvejen på disse entrepriser er hårdere end normalt men på grund af et godt forarbejde og stor erfaring, har det ikke forsinket Dansk Autoværn i montagen.

Dansk Autoværn A/S

Dansk Autoværn er leverandør af trafiksikkerhed og er landsdækkende med hovedkontor i Silkeborg og afdeling i Bjæverskov og Sverige. Firmaet er mere end 80 år gammelt og har leveret en lang række trafiksikkerhedsløsninger til de danske veje igennem alle år.


Kontakt
Adm. direktør Ulrik Toft Marcussen
Tlf. 8682 2900, mobil: 2630 7441
Mail: utm@davas.dk


Fotos
Holstebro Motorvejen imellem Snejbjerg og Sinding, også kaldet ”Messemotorvejen”.
Kontaktperson:
Ulrik Toft Marcussen
Telefon:2630 7441
 
Afsender:
Dansk Autoværn A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse