Pressemeddelelser
Publiceret den: 24-03-2017
Privathospitalet Kollund og Hviidsminde Speciallægeklinik har indledt et samarbejde, som blandt andet betyder, at de i fællesskab ultimo marts åbner en klinik centralt i Esbjerg, nærmere betegnet Danmarksgade 47.
Her vil læger, der er specialister på hvert deres felt, tilbyde undersøgelser og konservative behandlinger indenfor neurokirurgi, ryg, ortopædkirurgi, karkirurgi og gynækologi, blokader, speciallægeerklæringer etc. Og hvis en behandling kræver operation, vil denne blive foretaget på Privathospitalet Kollund, som er landskendt for sine strenge kvalitetskrav, der også omfatter en høj patientsikkerhed.
- Vores samarbejde med Hviidsminde Speciallægeklinik betyder konkret, at vi nu kan tilbyde vore klienter, at de i stedet for at skulle køre til Kollund, nu kan få foretaget forundersøgelser i både Kolding, Risskov og nu også i Esbjerg, fortæller speciallæge Carsten Bruun fra Privathospitalet Kollund.
Speciallægeklinikken Hviidsminde, der ikke mindst er kendt for second opinions af komplicerede ryglidelser, sin konservative specialiserede rygbehandling og mikro-kirurgi, ser også mange fordele ved samarbejdet.
- I forbindelse med at Hjertecenter Varde har valgt at lukke ned her i april måned, opstod der hos os et behov for at finde et alternativ, der kunne tilbyde professionelle operationsstuer. Og dem fandt vi hos Privathospitalet Kollund. Tillige er det interessant for os, at vi sammen med kollegerne fra Privathospitalet Kollund kan samle mange forskellige faglige kompetencer under ét tag – til gavn for klienterne, siger direktør Lars Smedegaard Kjøller.
Billedtekst: Esbjerg får nu et lægehus fyldt med højtuddannede læger, der hver især er specialist inden for sit felt. Foran det nye domicil ses fra venstre Cheflæge Carsten Bruun, Ortopædkirurg Knud Freund og Neurokirurg Dorte Clemmensen.
Yderligere informationer fås hos:
Lars Smedegaard Kjøller, Hviidsminde Specialklinik, på telefon 31 31 94 78.
Lsk@hviidsminde.com www.neurokirurgen.dk
Carsten Bruun, Privathospitalet Kollund, på telefon 21 16 41 55.
Ryg@privathospitaletkollund.dk www.privathospitaletkollund.dk
Kontaktperson:
Carsten Bruun
Telefon:74301130
 
Afsender:
Privathospitalet Kollund
Bredsdorffsvej 10
6340 Kollund
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse