Pressemeddelelser
Publiceret den: 23-03-2017
Helsemesse med Cannabis og Engle

Årets helsemesse i Odense Koncerthus 31. marts - 2. april indeholder et rigt udvalg af spændende tilbud til både kroppen, sindet og ånden.

Krop, sind og ånd er tæt forbundne. Gør vi noget godt for kroppen, føles sindet lettere. Gør vi noget godt for ånden, mærker vi ny energi i kroppen. Stadig flere af os ved, at vi selv kan tage ansvar for vores velbefindende og selvudvikling. Det er bare at vælge de metoder, der passer til os.

På årets helsemesse står 80 udstillere parate til at dele deres viden og erfaringer. Som gæst kan du bl.a. opleve healing i og med Ny Tids Energi, få oplysning om medicinsk cannabis, finde ud af hvordan hypnose og hypnoterapi kan give bedre trivsel hos børn og unge, få indsigt i et tema, som du har båret på hele dit liv vha. familie-systemiske opstillinger, prøve clairvoyance med krystaller og sten, en helende bøn, få lavet en sjælstegning med clairvoyante beskeder, få målt din fedtprocent, lavet en vitamintest eller finde ud af din Body-age.
Der er også mulighed for at købe markedets bedste massagestole, musik, krystaller, smykker, engle, kosttilskud, økologisk slik samt meget mere ...

Hele weekenden igennem er der en perlerække af spændende foredrag og minikurser, der giver effektive redskaber inden for sundhed, personlig og åndelig udvikling.

Fødevare reaktioner, er meget andet end gluten og mælkeallergi
Fødevare reaktioner kan også være reaktioner på forskellige naturligt forekomne sukkerstoffer- og forskellige plantenæringsstoffer, eller kemiske stoffer i maden, hvilket ikke bliver testet ved de normale blodprøver.
Kom og hør om mulighederne for at finde bedre balance i tarmsystemet med den rette kost og tilskud og mød Frede Damgaard, som er én af Danmarks pionerer inden for helsebranchen

Tag englene i hånden
Hør om engle, og om hvordan Engleguide Line Rune Balling oplever, at de er omkring os for at hjælpe, heale og guide. Både når vi står i livskriser og i hverdagen. Hun vi komme med eksempler på englenes guddommelige og til tider humoristiske timing, som både er opløftende, kærlig og styrkende.

Ingen helsemesse uden Cannabis
Der er en enorm nysgerrighed over for, hvad Medicinsk Cannabis er for noget, hvad det kan gøre for os - er det godt eller skidt? Kom og hør Jan Larsen, der er en erfaren cannabis-behandler, svare på hvad det egentlig er for en størrelse, hvordan virker det? hvad siger loven? hvad siger lægen?

I alt vil de tre messedage indeholde 45 foredrag og minikurser.

Messen er åben 31. marts kl. 12-18, 1. og 2. april kl. 10-18. Entré kr. 85. Masser af P-pladser i kælderen under Odeon. Det samlede program kan ses på www.daninfo.dk

For nærmere information kontakt venligst messearrangør Susanne Mehl Bengtson, DanInfo Messerne på tlf. 20 33 70 89

Foto af Calin Strajescu: Zoneterapi og Krystaller
Kontaktperson:
Susanne Mehl Bengtson
Telefon:20 33 70 89
 
Afsender:
DanInfo Messerne
Sepstrupvej 67
8653 Them
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse