Pressemeddelelser
Publiceret den: 09-03-2017
Urban Elements tilbyder nu også kvalitetsprodukter til æstetisk sikring af vore byrum.

I Danmark er der brugt mange ressourcer på at gøre store dele af vores storbyers centrum let tilgængelige og attraktive for offentligheden. Overalt hvor mennesker opholder sig i større grupper, er vi nødt til at forholde os til det faktum, at dette kan være et potentielt mål for et lastbilangreb. Mange steder bliver der sat betonchikaner op, som med deres uskønne fremtoning minder os om terror-problematikken, men ikke øger sikkerheden væsentligt.

Men det er muligt at skabe kønnere og mere sikre løsninger med de nye produkter fra Urban Elements. Designet er gennemtænkt og materialerne er optimale til formålet. Her findes løsninger fra traditionelle sikringspullerter til plantekummer med Pas 68-sikrings klassificering - en EU-standard, der sikrer effektivt stop af et 7,5 ton tungt køretøj med en fart på 80 km/t.
Byrumsinventaret fåes i både traditionelt og mere moderne design og materialerne varierer fra beton til jern og stål.

Hvis du vil høre mere om Urban Elements mange løsninger indenfor beskyttende byrumsinventar, er du velkommen til at kontakte Britt på tlf. +45 5374 0550 eller se mere på www.urban-elements.dk
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse