Pressemeddelelser
Publiceret den: 23-02-2017
Årets KROP-SIND-ÅND Helsemesse i Aalborg Kongres & Kultur Center 3. - 5. marts tilbyder et rigt udvalg af spændende tilbud til både kroppen, sindet og ånden.

Krop, sind og ånd er tæt forbundne. Gør vi noget godt for kroppen, føles sindet lettere. Gør vi noget godt for ånden, mærker vi ny energi i kroppen. Stadig flere af os ved, at vi selv kan tage ansvar for vores velbefindende og selvudvikling. Det er bare at vælge de metoder, der passer til os.

På årets helsemesse står 85 udstillere parate til at dele deres viden og erfaringer. Gæsterne kan få inspiration til et grønnere liv på Vegetarforeningens stand, finde ud af hvordan en bankfobi kan
opstå og hvad skal der til for at slippe af med den, lære hvordan de kan bruge sanserne i Naturterapi, være nysgerrig på kontakt til afdøde og spøgelsesforløsning eller slappe af med en dejlig zoneterapi.
Der er også mulighed for at købe musik, Bachs blomsterremedier, krystaller, smykker, engle, kosttilskud, økologisk slik samt meget mere....

Hele weekenden igennem er der en perlerække af spændende foredrag og minikurser, der giver effektive redskaber inden for sundhed, personlig og åndelig udvikling.

Ingen helsemesse uden Cannabis
Der er en enorm nysgerrighed over for, hvad Medicinsk Cannabis er for noget, hvad det kan gøre for os - er det godt eller skidt?
Det vil tre meget spændende foredragsholdere give hver deres vinkel på, i løbet af weekenden.
Fredag fortæller Jan Larsen om hvordan det virker det, hvad siger loven og hvad siger lægen?
Lørdag tager Tom Gregersen os med igennem de meget svære valg, han måtte træffe, da hans 5 årige datter Mathilde blev ramt af en sjælden kræftsygdom.
Søndag indvier Vanesa Filcic os i Det Cannabinoide System - hvor menneskekroppens endogene cannabinoid receptorer ligner cannabisplantens stof Cannabidiol (CBD) i struktur og hvad det betyder for os.

Yoga Event
Lørdag er et af lokalerne afsat til et Yogaevnet. Her har alle mulighed for at prøve yoga undervisning, og få indblik i de mange forskellige yoga former. Til messen har vi fundet et bredt udvalg af dygtige og kompetente undervisere, der er klar til at give en smagsprøve på, hvad deres yoga er. Alle kan være med - man behøver hverken være smidig, spirituel eller kende til yoga i forvejen. Tag behageligt tøj på og vær nysgerrig, vi har yogamåtter til alle.

I alt vil de tre messedage indeholde 70 foredrag, minikurser og yogaworkshops.

Messen er åben 3.- 5. marts kl. 10-18. Entré kr. 85. Det samlede program kan ses på www.daninfo.dk

Foto af Calin Strajescu: Zoneterapi og Krystaller
Privatfoto af Tom Gregersen
Kontaktperson:
Susanne Mehl Bengtson
Telefon:20 33 70 89
 
Afsender:
DanInfo Messerne
Sepstrupvej 67
8653 Them
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse