Pressemeddelelser
Publiceret den: 13-02-2017
Der var engang 3 mus. Hvem var mon den klogeste?
Ny børnebog af Søren Povlsen cand. mag. i filosofi


Et barn har brug for at lære at tænke selvstændigt og bruge sin forestillingsevne. Det kan denne børnebog hjælpe barnet med.

"Der var engang tre mus. Hvem var mon den klogeste?" er en samling af 7 fantasirige godnathistorier. Historierne handler om 3 mus, der hver træffer deres forskellige valg i en vanskelig situation.

Der er en lille "tænke-pause" i hver historie, hvor barnet så skal "tænke" over, hvem af musene der mon var den klogeste. Efter "tænke-pausen" fortsætter historien, og barnet hører, hvad der sker med de 3 mus.

De 7 fortællinger har alle sammen budskaber, som også kan give forældre stof til eftertanke; f.eks. "at handle selvstændigt", "at bruge sin fantasi", at opdage at ens valg får konsekvenser for en selv og andre", "at fortsætte trods modgang".

Styrk dit barns udvikling med denne sjove og tænksomme bog. Fra 5 år

"Der var engang tre mus. Hvem var mon den klogeste?" er en børnebog af cand.mag. i filosofi, Søren Povlsen, som med sine fantasifulde historier nok skal sætte tankerne i gang hos både dit barn og dig, som læser dem højt. Søren Povlsen er forfatteren til fagbogen ”Det mystiske at verden er”.

Journalister kan bestille et gratis anmeldereksemplarer på http://www.bod.dk/anmeldereksemplarer-dk.html
Kontaktperson:
Søren Povlsen
Telefon:22588232
 
Afsender:
Søren Povlsen
Damgårdsparken 6
6070 Christiansfeld
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse