Pressemeddelelser
Publiceret den: 10-02-2017
Med den slidstærke pandekagepande fra Aldente, er det let, at opnå perfekte resultater hver gang du bager pandekager. Pandekagepanden fra Aldente forhandles eksklusivt i Kop og Kande.

Pandekager er en klassiker i det søde køkken, og en ret som bringer glæde til både store og små ganer. Pandekager kan nydes året rundt, men d. 28. februar er der særligt god grund til at gå i køkkenet og tilberede en stak – det er nemlig international pandekagedag.

Med pandekagepanden fra Aldente er det nemt at opnå et perfekt resultat, hver gang du bager pandekager. Kombinationen af den lave kant og den store stegeflade som er belagt med slip-let effekt, gør det nemt at vende pandekagen – selv hvis den vendes rundt i luften.

Panden egner sig godt til alle typer pandekager, og tilberedning af lette retter med æg, som for eksempel spejlæg eller omelet. Slip-let effekten sikrer at æg ikke hænger fast, og man kan med fordel servere sin omelet i panden, så den holder sig lun.

Pandekagepanden fra Aldente er fremstillet i kraftig aluminium, og er særdeles hårdfør, på grund af en ridsefast 3-lags keramisk belægning og en bundtykkelse på 4,5 mm. Panden er velegnet til alle varmekilder, og er desuden forsynet med en easy-clean belægning som sikrer en let rengøring.
Kontaktperson:
Mette Ekmann
Telefon:86 61 43 00
 
Afsender:
Kop & Kande
Fabrikvej 13
8800 Viborg
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse